Lješnjak torta

Čokoladna lješnjak torta najbolji je izbor za ljubitelje lješnjaka. Ova starinska torta od lješnjaka odličan je izbor za svečana događanja. Lješnjak torta kakvu radi slastičarnica Horak je izvanredan spoj kreme od domaćih lješnjaka, fine čokolade koju razblažuje sir mascarpone i okus tamnih Sacher biskvita, a na vrhu je ukrašena s krokant tartufima.

U ponudi imamo nekoliko veličina lješnjak torte, najmanja je promjera 15 cm i idealna za mala obiteljska slavlja, a nudimo i veće promjere torte od 20 cm, 25 cm ili više...Upotpunite svaki događaj ili iznenadite dragu osobu te naručite našu dostavu na kućnu adresu unutar grada Zagreba i uže okolice.

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571