Božićno čajno pecivo SPECIAL

Pravi Božićni poklon za istinske sladokusce. U ovim čajnim kolačićima okusit ćete razne arome i okuse. Venecijaneri, nus štangice, florentineri, linzer malina, maricpan pistacio i orah kiflice.

Naruči
Čajno Božićno pecivo

Paket čajnih božićnih peciva nudi Vam mnoštvo oku ugodnih sitnih kolačića, još ugodnijeg i boljeg okusa! Kupite online ili naručite putem telefonskog poziva 013701 680

Naruči
Orehnjača

Ljubitelj ste oraha? Ljubitelj ste dizanog tijesta? Ne propustite probati orehnjaču iz naše kuhinje! Moguće naručiti online ili na 01 3701 680.

Naruči
Makovnjača

Izvrsna makovnjača za ugodna poslijepodneva na toplom u Vašem domu! Prodaje se na komad - jedna štruca ima 1 kg. Naruči: 01 3701 680

Naruči
Božićna torta od čokolade

Ukusna Božićna torta od čokolade ukrašena najljepšim motivima za blagdanski stol! Iznenadite svoje ukućane, posebice one najmlađe! Naruči: 01 3701 680

Naruči
Kuglof s kakaom i grožđicama

Ukusan i sočan kuglof s kakaom i grožđicama. Idealan za serviranje na ukrasni tanjur. Iznenadite svoje ukućane odličnim kuglofom! Naruči: 01 3701 680

Naruči
Linzer sa malinama

prhko tijesto sa kakaom, klinčićem, cimetom, muškatnim orahom i marmeladom od malina i bobičastog voća koju sami radimo.

Naruči
Venecijaneri

Marcipan, čokolada sa lješnjacima i ništa drugo.

Naruči
Matrosen torta šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave Matrosen torte na šnite - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Splitska torta šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave Splitske torte na šnite - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Zimski san torta šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave torte Zimski san na šnite - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Marcipella torta šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave šnitu Marcipelle - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Lješnjak šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave Lješnjak šnite - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Nera torta šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave Nera šnite - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Voćna šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave Voćne šnite - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Badem šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave šnite Badem torte - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Esterhazy torta šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave Esterhazy torte na šnite - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Zagrebačka torta šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave Zagrebačke torte na šnite - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Opera torta šnita

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave Opera torte na šnite - naručite je za doma, ured ili je uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Puslice sa kakaom

Krckave, čokoladne puslice sa kakakom.

Naruči
Macarons ispahan x3 u kutiji za poklon

Naručite brzo i jednostavno prekrasno izrađene Macarons ispahan s malinom.

Naruči
Ledeni vjetar šnita, Lješnjak šnita, Badem šnita i Marcipella šnita

Četiri različita okusa u slatkom paketiću! Pogledajte ponudu. Do 7. listopada 2023. promotivna prodaja - 50 % !

Naruči
Majine šnite

Orasi, marcipan, višnje i marelice.

Naruči
Rapski tartelette po uzoru na Rabsku tortu

Tortu s Raba ne treba puno opisivati, a mi smo napravili tartelette inačicu.

Naruči
Capri šnite

Capri šnite, koje možemo napraviti i u obliku torte, mi ga radimo s orasima koji se na slikama jako lijepo raspoznaju.

Naruči
4 pite: međimurska pita, Pita od jabuka, Pita od sira i Majine kocke

4 pite kao doma napravljene - kao izrađene od domaćice s velikom pažnjom za detalje, za svečanu priliku.

Naruči
Pita od jabuka

Pita od jabuka sa prhkim tijestom i bogatim slojem jabuka.

Naruči
Cupcakes

Mi cupcakeove radimo sa tammnim čokoladnim i sočnim biskvitom u kojem se osjeća fina čokoolada i kakao, isto tako finom kremom i sa bobičastim voćem na vrhu.

Naruči
Međimurska gibanica - najfinija hrvatska gibanica

Donosimo Vam u ponudi poznatu slatku Međimursku gibanicu.

Naruči
Najbolje kremšnite

Najbolje kremšnite za proslave, ali i svaki dan kada vam se jede nešto slatko, jednostavno i k tome hrvatske izvornosti.

Naruči
Brioši francusko pecivo 20 komada

Brioš francuska peciva dostupna su i u našoj ponudi. Lagana i spužvasta tekstura ukusnog peciva.

Naruči
Tartelette limun

Tartelette limun izrađene su od prhkog tijesta, fine kiselkaste kreme od limuna, švicarske meringe i cimeta. Tartelette dolaze u dvije dimenzije: promjera 9 cm i 25 cm. Po Vašoj želji za bogatiji okus možemo dodati Limoncello.

Naruči
Kesten kocke

Jednostavne kesten kocke, a preukusne. Malo biskvita i čokolade s puno kestena u kombinacjii s Badelovim rumom i malo šlaga.

Naruči
Krafne

Krafne 12 i 20 komada: https://www.horak.hr/proizvodi/kolaci/krafne-1/

Naruči
Princes krafne

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave Princes krafni - naručite ih za doma, ured ili ih uvrstite u ponudu svog restorana!

Naruči
Splitska, Nera, Zimski san i Matrosen

Slastičarnica Horak nudi Vam mogućnost online narudžbe i dostave ove 4 šnite: Splitska, Nera, Zimski san i Matrosen naručite je za doma ili ured po promotivnoj cijeni- popust do 31. 10 2023. 30 %!!! Umjesto 16 eura plačate 11,20 eura.

Naruči
Sacher torta

Sacher torta - kraljica čokoladnih torti.

Naruči
Kinder jaje torta

Kako izgleda najfinija Kinder jaje torta? Slatko iznenađenje u obliku čokoladne torte za velike i male čokoljupce.

Naruči
Kraljevska torta

Kraljevska torta, dostojna krune i najzahtijevnijih čokoljubaca, sa finim čokoladnim biskvitom i još finijom kremom od čokolade oplemenjena malinama te raskošno ukrašena voćem... tel 091 56 89 152

Naruči
Pavlova torta

Čuvena Pavlova torta, koja je dobila ime po ruskoj balerini Anni Pavlovoj 1927. godine. Čudesan spoj slatkih beze kora, bobičastog voća i tučenog slatkog vrhnja! Pažljivo režite Pavlovu vrlo oprezno sa nazubljenim nožem, hvala. tel 091 56 89 152

Naruči
Krokant torta

Torta napravljena od lješnjaka, čokolade sa 52% kakaa i krokanta. Vrhunska kombinacija hrskavih lješnjaka, senzacionalne čokolade s čak 52% kakaa i krokanta predstavlja savršen izbor za sve ljubitelje čokolade i lješnjaka. Torta koju preporučuje i sam vlasnik. Nezaobilazna postaja na Vašem slatkom putovanju.

Naruči
Lješnjak torta

Probajte slatki doživljaj lješnjaka! Vrhunska kombinacija hrskavih lješnjaka i čokolade oduševit će Vas! 01 3701 680 nazovite ako trebate dodatnu informaciju.

Naruči
Nera

Posebna torta napravljena od amaretta, čokolade i vanilije. Dva najpopularnija slatka sastojka u jednoj torti - čokolada i vanilija. Savršen par povezan amarettom. Torta inspirirana kontesom Nerom ujedno je i naša najprodavanija torta. Počeli smo ju raditi 1999. godine.

Naruči
Marcipella

Glavni sastojci ove torte su tamna čokolada, marcipan i cognac. Otmjena torta za dame i gospodu koji cijene vrhunske torte. Kombinacija marcipana, tamne čokolade i cognaca razigrat će sva Vaša osjetila i bit će to ljubav na prvi zalogaj. Priča se da su zagrebačka gospoda ovom tortom osvajali slatka srca mladih dama.

Naruči
Čokoladna torta sa jagodama

U slastičarnici Horak od sada možete probati neodoljivu čokoladnu tortu sa jagodama. Prepustite se i uživajte u kombinaciji okusa fine čokolade i osvježavajućih jagoda koje Vas sa svakim zalogajem vode u bezbrižne i mirisne proljetne dane i noć. Trenutno ju radimo sa domaćim jagodama.

Naruči
Zagrebačka torta

Okusite pravu finu čokoladnu tortu. Kažu da svaki grad koji drži do sebe ima svoju tortu. Tradicionalna zagrebačka torta koj se priprema na isti način još od davnina. Ova fina čokoladna torta osvoji će Vas svojim okusom i vratiti Vas u stare zagrebačke dane.

Naruči
Swiss delice

Torta od čokolade sa 52% kakaa. Ova crna rapsodija namijenjena je za istinske ljubitelje čokolade. Torta koja sadrži 52% kakaa neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Jedinstvena torta s vrhunskom čokoladom.

Naruči
Cheesecake - Torta od sira

Probajte našu finu i laganu tortu od sira. Torta od sira - Poznati cheesecake u slastičarnici Horak. Ova poznata torta od sira oduševiti će vas svojim bogatim okusom. Torta od sira je osvježavajuća torta idealna za tople dane. Tko jednom proba tortu od sira u slastičarnici Horak uvijek se ponovno vraća! Tortu počinjemo raditi tek kada ju naručite. Nemamo ih gotovih u frižideru, zato nam treba vremena jer torta od sira ima svoj proces proizvodnje koji se mora poštivati.

Naruči
Torta od sira i jogurta

Fina i lagana torta od sira i jogurta za svaku priliku... U ovoj sjajnoj, laganoj poslastici uživali su još i natjecatelji prvih Olimpijskih igara, 776. godine pr. Krista. Okusite ovu kombinaciju lagane i slatke kreme sira i jogurta koja će Vam pružiti pravi mali slatki predah u ove lagane proljetne dane.

Naruči
Torta od sira s bobičastim voćem

Neodoljiva torta od sira s bobičastim voćem i ukusnim voćnim preljevom. U svega nekoliko klikova saznajte kako do savršene voćne torte sa sirom!

Naruči
Proljetna vila voćna torta

Ime torte Proljetna vila opisuje osvježavajuću voćnu tortu kojoj nećete moći odoljeti.

Naruči
Jagoda sa mentom

Voćna torta od jagoda, mascarponea i mente. Osvježavajuća torta. Lagana voćna krema.

Naruči
Splitska torta

Nova torta u našim slastičarnicama kojoj neće moći odoljeti ni oni najzahtjevniji. Probajte ukusnu Splistku tortu.

Naruči
Šarlota torta

Od sada u slastičarnicama Horak možete probati ili naručiti popularnu Šarlota tortu. Torta koja sadrži kremasto i lagano punjenje obloženo piškotama, obogaćena kruškama ili jagodama predstavlja užitak za sve sladokusce te idealnu kombinaciju koja će rashladiti Vaše vruće ljetne dane. Kod naručivanja u napomeni napišite da li želite sa kruškama ili jagodama.

Naruči
Torta s višnjama

Oduševiti će Vas naša torta od lagane kreme sa višnjama i čokoladom. Idealna torta za sve toplije dane sa laganom kremom od višnja i čokolade. Jednostavna i ukusna torta koja će Vas iznenaditi kombinacijom okusa.

Naruči
Voćna torta

Osvježavajuća voćna torta u kojoj voće mijenjamo u skladu sa godišnjim dobom. Torta za svako doba godine. Sezonsko voće koje se mijenja u skladu s godišnjim dobom predstavlja neodoljiv šarm ove voćne torte. Ova šarolika, osvježavajuća torta raznježit će Vas svojim bojama i okusima u romantične proljetne dane, osvježit će Vas tijekom vrućih ljetnih dana, razvedriti Vas u vrijeme dugih jesenskih kiša i zagrijati Vas u hladnim zimskim danima.

Naruči
Margarita sa jagodama

Jagode, limeta aromatičan voćni osvježavajući okus.

Naruči
Voćna jogurt torta

Razveselite svoje najdraže finom voćnom jogurt tortom. Najbolje voće povezano s finim jogurtom pažljivo ukomponirano u prekrasnu tortu oduševit će sve ljubitelje torti, a pogotovo ljubitelje voćnih torti. Ova zdrava i fina torta idealna je kao međuobrok u svakom djelu dana.

Naruči
Ledeni vjetar

Probajte naš ledeni vjetar, oduševiti će Vas svojim bogatim okusom. Možemo ga napraviti sa Vašim odabirom voća. Lagana krema i bobičasto voće i šipak, rashladit će vas u toplim danima.

Naruči
Torta u obliku slova, Alphabet cake

Alphabet torta u obliku slova ili brojke.

Naruči
Schwarzwald torta s čokoladom

Krem kolač klasične njemačke recepture: kombinacija čokolade i višanja.

Naruči
Torta od badema

Torta od badema, lješnjaka, fine kreme od vanilije i badema. Ljudi diljem svijeta već stoljećima uživaju u zavodljivom okusu vanilije. Vaniliju smo ukomponirali u kremastu fantaziju koju smo nadopunili bademima i lješnjacima za potpuni užitak.

Naruči
Matrosen torta s lješnjacima

Fina torta od lješnjaka i čokolade. Ukusna torta od lješnjaka i čokolade koja će upotpuniti Vašu svakodnevicu. Najbolja Matrosen torta u Zagrebu.

Naruči
Zimski san torta od oraha

Prava torta od oraha, sa finim Slavonskim orasima i orahovim likerom. Idealna torta za ove zimske dane... Spravljena od tradicionalnih sastojaka, slavonskih oraha te dodatno obogaćena orahovim likerom ova slastica će ugrijati vaše hladne zimske dane. Torta koja sadrži visokoenergetske namirnice budi vas iz zimskog sna!

Naruči
Mocca torta

Mocca torta Vam pruža neodoljiv spoj čokolade i kave. Za sve kavoljupce tu je naša mocca torta koja predstavlja jedinstven i neodoljiv spoj kave i čokolade. Uz jutarnju kavu, idelano za početak jednog napornog dana.

Naruči
Esterhazy

orah torta sa tankim korama od oraha i bjelanjaka i finom kremom od bourbon vanilije

Naruči
Torta od mrkve

Dođite i probajte finu tortu do mrkve, cijena šnite je 16,00 kn. Torta od Mrkve - Torta od mrkve je novi i jedinstveni proizvod slastičarnice Horak. Ova torta od mrkve iznenadit će vas jedinstvenim okusom.

Naruči
Torta od maka

Fina torta od maka. Mak su još slavne kuhinje germanskih naroda proslavile upravo tortom. Ova torta idealna je za sve makoljupce i one koji žele isprobati nešto novo i pri tome uživati u jedinstvenom okusu. Ako Vam se sviđa tradicionalna makovnjača ovu tortu ćete jednostavno obožavati!

Naruči
Tiramisu torta

Naručite finu tiramisu tortu! Osvježavajuća talijanska poslastica koja oduševljava ljude diljem svijeta svakoga dana. Kombinacija lagane i slatke kreme te piškota omekšanih kavom i rumom osvojit će Vas onoga trena kada je probate. Tiramisu torta je omiljena torta među svim generacijama.

Naruči
princez torta

Princez torta za osam osoba.

Naruči
čokoladna torta bez jaja

Torta bez jaja sa čokoladnim biskvitom, čokoladnom kremom i sezonskim voćem. Krema može biti čokoladna ili od vanilije, odnosno kombinacija obadvije kreme. Bogato ukrašena sezonskim voćem, koje se mijenja ovisno o godišnjem dobu.

Naruči
Tart sa sezonskim voćem

Tražite ukusno osvježenje za dane ispunjenje mnoštvom obveza? Tart s različitim voćnim kombinacijama je pravo rješenje. Naručite tart za 12-16 osoba od sezonskog voća u našoj online poslovnici.

Naruči
Tart od jabuka

Jednostavni tart od jabuka i prhkog tijesta. Božanstveni okusi tarta od jabuka Slastičarnice Horak.

Naruči
Tart od limuna sa švicarskom meringom

Osvježavajuć i neodoljiv tart od limuna i švicarske meringe. Ako želite da dodamo Limuncello, kad naručujete napišite nam u napomeni.

Naruči
Doboš torta

Naručite i kušajte jednu od najpoznatjih torti na svijetu - Doboš tortu. Doboš tortu krase duga povijest i prepoznatljivi sastojci te način pripreme.

Naruči
Torta za Uskrs

Ukusna torta ukrašena proljetnim i Uskrsnim motivima.

Naruči
tart od jagoda

Tart od jagoda sa prhkim tijestom.

Naruči
Torta Caprese

Tortu Caprese radimo po originalnom receptu koju je probao Al Capone.

Naruči
Šumska torta od kestena

Prava kraljica jeseni - šumska torta s kestenima. Jednostavna i ukusna jesenska slastica.

Naruči
Puslice od bjelanjaka

Puslice od bjelanjaka ukusan slatki mali zalogaj.

Naruči
Madeleine kolačići Marcela Prousta

U potrazi ste za izgubljenim vremenom? Ne oklijevajte i potaknite vaša sjećanja na najljepše trenutke života uz Madeleine čarobne kolačiće. Saznajte više.

Naruči
Čajno za svaku prigodu

Sitni kolačići za vjenčanje, Krstitke ili rođendane - 013701680. Pakiranje je od 1 kg, a sastoji se od raznih vrsta malih kolačića koji su uvijek friški. Pogledajte na "više" koje sve vrste su u tom paketu.

Naruči
Mali slatki zalogaji

56 komada ručno rađenih malih kolačića na podlozi od florentinera, sa bogatim kremama i friškim bobičastim voćem. 091 56 89 152

Naruči
Čajno pecivo special

Pravi poklon za istinske sladokusce. U ovim čajnim kolačićima okusit ćete razne arome i okuse. Venecijaneri, nus štangice, florentineri, linzer malina, maricpan pistacio i orah kiflice.

Naruči
Vanil kiflice

jednostavne i prhke friško pečene sa bogato začinjenim tijestom.

Naruči
Kikiriki šnite

kremasti sloj kikirikija i cimeta na podlozi od prhkog tijesta.

Naruči
Išleri

potječu iz Bad Ischl-a, malog austrijskog mjesta. Rade se u slastičarnici Zauner još od 19. stoljeća.

Naruči
Kokos kuglice

kombinacija kokosa i čokolade.

Naruči
Krancli

Krancli, starinski prhki mali kolačići sa pekmezom od marelica.

Naruči
Smokvice

na podlozi prhkog tijesta, smokve sa cimetom i muškatnim orahom.

Naruči
Nus štangice

Orah štangice kao da su iz bakine špajze.

Naruči
Konfeti

marcipan, čokolada i kandirano voće.

Naruči
Marcipan pistacio

Marcipan pomiješan sa sirovim pistaciom.

Naruči
Venecijaneri

Marcipan, čokolada sa lješnjacima i ništa drugo.

Naruči
Florentineri

Kolačiće Florentinere radimo sa lješnjacima, bademima, medom, kandiranim koricama limuna i naranče, a začinimo sa cimetom, muškatnim orahom i klinčićem te ih umočimo u čokoladu.

Naruči
Linzer malina

prhko tijesto sa kakaom, klinčićem, cimetom, muškatnim orahom i marmeladom od malina i bobičastog voća koju sami radimo.

Naruči
Hrskavi bademi

na podlozi od prhkog tijesta zapečeni bademi sa medom i slatkim vrhnjem.

Naruči
Breskvice

Na vjenčanjima su breskvice nezaobilazne.

Naruči
Marelice marcipan

Sušene, sočne marelice punjene marcipanom i umočene u čokoladu.

Naruči
Datulje marcipan

Datulje punjene marcipanom.

Naruči
Šljive marcipan

U marcipan se umiješaju sitno sjeckani lješnjaci, te se s time napune šljive i umoče u finu čokoladu.

Naruči
Arancineri

Sušene narančine korice, tanko narezane na šnite i umočene u čokoladu.

Naruči
Medena pita

sa mekanim korama i finom kremom.

Naruči
Trezirano

starinski i jednostavni čajni kolačići sa kokosom i pekmezom od marelica.

Naruči
Medena kata

nekad ju radimo sa pekmezom od šljiva, a nekad sa džemom od malina.

Naruči
Čokoladne šnite

slojevi čokoladnog i svijetlog biskvita sa marmeladom od marelica.

Naruči
Mađarice

radimo ih sa istom čokoladom od kojih se rade i Mozart kugle. Ako tražite mađarice u Budimpešti, nećete ih tamo naći, tamo ne znaju za njih, zato smo mi tu, puno bliže, nazovite nas na 01 3701 680!

Naruči
Žarbo šnite

Slojevi sa orasima i pekmezom od marelica se izmjenjuju sa tankim redovima tijesta koje pečenjem postaju jako sočne.

Naruči
Šubarice

Šubarice ili ruske kape sa kokosom, čokoladom i finom kremom koje se tope u ustima!

Naruči
Financijeri

Financijeri su nastali bar tako kaže legenda u pariškoj poslovnoj četvrti pored La Bourse du Commerce (burze) gdje su ih uz kavu često jeli mešetari pa su s toga ovi kolačići nazvani financijerima. Glavni sastojci su bademi i putar te imaju oblik pravokutnika da podsjećaju na zlatne poluge.

Naruči
Raspucanci - kakao keksići

Raspucance nije teško obožavati; jednostavni su, lagani, sa kakaom i čokoladom, jednostavno su neodoljivi.

Naruči
Esenski kruh

Tradicionalni Esenski kruh kao zdrava varijanta zamjene za obični kruh.

Naruči
Quiche sa šparogama

Lagani quiche sa šparogama i prhkim tijestom kao idealno proljetno jelo.

Naruči
Tart Quiche Lorraine

Tart Quiche Lorraine jedna je od najfinijih pita na svijetu.

Naruči
Slani štapići

Kad Vam dolaze gosti, slani štapići su uvijek dobro došli! Sa kimlom, sa sezamom ili obični samo malo posoljeni.

Naruči
Slani štapići sa sirom

Isprobajte naše slane štapiće sa sirom - savršeno za prigodan snack ili za dijeljenje s prijateljima.

Naruči
beze kore

Sa našim beze korama napravite svoju najslađu tortu! Radimo ih po mjeri i dostavljamo ih po cijeloj Hrvatskoj!

Naruči
Biskvit za Doboš-tortu

Naručite biskvit za Doboš-tortu, promjera 25 cm.

Naruči
Krokant torta od lješnjaka, čokolade i kakaa

Okusite savršenu kombinaciju hrskavih lješnjaka, neodoljive čokolade s visokom koncentracijom kakaa (52%) i krokanta u jednoj torti. Ova vrhunska torta preporučuje se svima koji vole lješnjake i čokoladu, a sam vlasnik ističe kako je neizostavna postaja u Vašem slatkom putovanju.

Naruči
Francuske slastice: Torta Proljetna vila

Obožavaš francuske slastice? Na pravom si mjestu!

Naruči
Francuske slastice: Macarons Ispahan kolačići

Obožavaš francuske slastice? Na pravom si mjestu!

Naruči
Torte bez šećera za dijabetičare

Ne uskraćujte si želju za slatkim - uz torte bez šećera, slatko se uvijek može pronaći na stolu.

Naruči
Dia delice keksi bez šećera za dijabetičare

Najukusnije slastice i kolačići, a bez šećera? Moguće je, moguće.

Naruči
Dia delice kolač za dijabetičare

Dia Delice ukusna varijanta čokoladnog kolača za dijabetičare.

Naruči
Torte za prvi rođendan

Želimo Vam pokazati slike kako sve mogu izgledati torte za prvi rođendan djevojčice ili dječaka. Za izradu torte Vi nam možete poslati i svoju ideju na slasticarnica@horak.hr

Naruči
Torte za drugi rođendan

Fantastične ideje za dječje torte za drugi rođendan. Torte su izrađene prema vrhunskim receptima, gdje uz okus i sam izgled torte će oduševiti one najmanje, ali i odrasle. Pogledajte ponudu.

Naruči
Torte za 16. rođendan

Ubrzo ćete organizirati proslavu 16. rođendana? Sve s popisa je riješeno, osim rođendanske torte? Donosimo inspirativne ideje. Mogućnost i naruždbe torti sa slika ili prema vašim željama.

Naruči
Torte za 18. rođendan

Tražite torte za 18. rođendan? Neka jedan od najvažnijih rođendan u životu ostane zapamćen po vrhunskoj izvedbi torte, ali i samom okusu. Pogledajte cijelu ponudu. Mogućnost narudžbe.

Naruči
Torta superjunaci za djevojčicu ili dječaka

Torta superjunaci sa motivima Spidermana, Batmana i Wonder Woman za supergirl junakinju koja slavi rođendan.

Naruči
Velika čokoladna torta za 17. rođendan

Za veliku proslavu posljednje rođendana prije punoljetnosti, potrebna je i velika torta. Pogledajte više.

Naruči
Torta s figuricom mačke

Ukusna čokoladna torta s jagodama. Dodatan "touch" samom izgledu torte doprinijela je figurica mačke dorađena do najsitnijih detalja. Saznajte više.

Naruči
Torta hamburger

Torta u obliku hamburgera idealan je odabir za sve ljubitelje brze hrane. Hambi torta za najbolja nepca. Pogledajte ponudu.

Naruči
Torta praščići u čokoladi

Zanimljiva torta s ručno izrađenim figurama praščića za različite proslave. Pogledajte ponudu.

Naruči
Rainbow torta

Rainbow torta ili torta u duginim bojama koju možete sami osmisliti, a mi ćemo ju provesti u djelo.

Naruči
Torta auto, vlak i avion

Vesela torta za djecu s motivima iz cestovnog i zračnog prometa: auto, vlak i avion.

Naruči
Santiago of the seas torta - Santiago na pučini

Santiago of the seas mornarska dječja torta s likovima iz poznatog crtića.

Naruči
Batman torta

Batman torta za male ljubitelje likova iz DC Comics svijeta.

Naruči
Torta Olaf Frozen

Torta s Olafom iz poznatog Disney crtića Frozen jedan je od omiljenih likova malih, a i velikih.

Naruči
Ekipa malih maca torta

Torta ekipa malih maca za dječje tematske rođendanske proslave.

Naruči
Big Bugs Band torta

Big Bugs Band torta za raspjevanu proslavu rođendana.

Naruči
Torta Blaze and the monsters - Žar i čudovišni strojevi

Torta iz crtića Blaze and the monsters poznatog i pod nazivom Žar i čudovišni strojevi.

Naruči
Torta Madagascar

Životinjsko društvo iz Madagascara pronađite na slatkoj rođendanskoj torti.

Naruči
Harry Potter torta

U potrazi ste za Harry Potter idealnom tortom za proslavu rođendana? Pogledajte našu ponudu i naručite online.

Naruči
Torta vuk i tri prašćića Cocomelon

Torta vuk iz crtića Tri praščića iz Cocomelon pjesmica za djecu.

Naruči
Dječja torta medo u oblacima

Predivna dječja torta medo u oblacima. Nježne boje za najljepšu proslavu velikog prvog rođendana.

Naruči
Dječja torta slonić Dumbo

Fina dječja velika torta slonić Dumbo na kat. Torta koja će razveseliti i oduševiti svako dijete s detaljima i elementima iz nama svima poznatog crtanog filma. Rođendanska torta na kat omogućuje slavlje dvoje djece. Torta dolazi si izrađenom figuricom slonića Dumba te se može urediti po želji.

Naruči
PJ Masks dječja rođendanska torta

Dječja rođendanska torta s motivima crtića PJ Masks idealna je za svu mlađu djecu. Dječja torta PJ Mask dolazi s izrađenim figuricama likova iz crtanog filma koja se može prilagoditi i na nju postaviti ime slavljenika.

Naruči
Superman dječja torta

Superman dječja torta ukrašena uzorcima poznatog superjunaka. Torta je finog i bogatog okusa ukrašena živim bojama koje će oduševiti i razveseliti svako dijete za njegov rođendan ili proslavu.

Naruči
Minecraft torte

Minecraft torte za dječake i djeovjčice za najbolje proslave. Iznenadite dijete fantastičnom Minecraft tortom za cijelu ekipu. Pogledajte ponudu.

Naruči
Torta Snježno kraljevstvo: Elsa, Anna i Olaf

Torta Elsa, Anna i Olaf - s tim likovima možemo napraviti tortu za Vašu princezu. Pogledajte više.

Naruči
Torta žaba Five little speckled frogs

Izrazite svoju krativnost kroz zabavne torte. Pogledajte ponudu torte sa zelenim žabicama iz raspjevanog crtića Five little speckled frogs.

Naruči
Torta Medo i glodavci

Veselo društvo Mede i glodavaca na rođendanskoj proslavi.

Naruči
Torta Peppa Pig

Torta Peppa Pig za male ljubitelje poznatog crtića. Naručite online, telefonski ili putem e-maila.

Naruči
Minnie Mouse torta s figuricama

Minnie Mouse torta za djevojčice i rođendanske proslave. Pogledajte ponudu.

Naruči
Torta dinosauri

Prekrasne torte za male ljubitelje dinosaura. Pogledajte moguće varijante ukrašenih torti.

Naruči
Paw Patrol torta

Figurice vesele družine Paw Patrol najbolji su ukras za dječju tortu. Patrolne šape u kombinaciji sa tortom prekivrenom fondatom ili šlagom po vašem izboru.

Naruči
Torta Let u svemir

Planetni sustavi, svemir, svemirske rakete i astronauti samo su dio ukrasa na torti koja je spremna za jedan ukusni let u svemir prilikom kušanja torte. Pogledajte ponudu.

Naruči
Torta Fortnite

Odlična torta za ljubitelje Fortnite igrica. Pogledajte različite ideje za Fortnite torte.

Naruči
Torta Maša i Medo u igri sa LOL

Veselo društvo Maše i Mede u igri sa LOL lutkicom na dječjoj torti za 10. rođendan.

Naruči
Torta za pola godine od djetetovog rođenja

Pogledajte kako je obitelj obilježila proslavu pola godine starosti njihova dječaka.

Naruči
Torta Spiderman za treći rođendan

Odličan izbor torte za male ljubitelje Spiderman crtića, filmova i stripova. Pogledajte kako izgleda Spiderman torta.

Naruči
Torta Zig i Sharko

Crtani likovi Zig i Sharko od sada se mogu naći i kao ukras na rođendanskoj torti za proslavu dječjih rođendana. Pogledajte ponudu.

Naruči
Torta morska sirena

Predivno izrađena torta morska sirena za djevojčice. Veliki broj pomno izrađenih i postavljenih detalja za morski svijet male sirene. Pogledajte dostupne varijante.

Naruči
Torta Baby Shark za rođendan

Predivno torta s puno uloženog truda za sve ljubitelje Baby Shark ekipe koja uveseljava najmlađe, ali i odrasli često upadnu u veselje pjesmice. Pogledajte više i naručite svoju Baby Shark tortu.

Naruči
Torte peseki - figurice psića

Vesela torta s ručno izrađenim figuricama peseka. Moguća izrada peseka u različitim bojama ovisno o vašim željama. Kao i dodacima poput pseće kosti ili košare za psiće. Idealan izbor za najmlađe ljubitelje pasa.

Naruči
Mickey Mouse torta

Mickey Mouse torta za dječake i proslave dječjih rođendana. Moguća je narudžba i izrada torte po Vašim željama.

Naruči
Torta Nemo i morska družina

Torta Nemo i družina s mora. Vesela i zabavna torta s pažljivo izrađenim figuricama lika Neme na torti i ostalih ribica. Pogledajte ponudu,

Naruči
Torta zeko

Rođendanska torta zeko odličan je izbor za proljetne proslave dječjih rođendana. Zekoslav Mrkva za veselje najmlađih. Pogledajte ponudu i naručite.

Naruči
Torta Jednorog

Torta jednorog jedna je od najpopularnijih torti u ovo vrijeme. Za djevojčice i ljubitelje jednoroga.

Naruči
Flamingo, palma i more.

Torta flamingo, palma i more.

Naruči
Torta LOL

Tortu Lol radimo i u maloj obiteljskoj varijanti, nazovite na 091 56 89 152, rado ćemo Vam pomoći idejom i savjetom.

Naruči
Torta Alisa u zemlji čudesa

Torta Alisa u zemlji čudesa izgleda nestvarno čudesno!

Naruči
Cup cakes

Uz dječji rođendan je obavezan i ovakav cup cake.

Naruči
Dječja torta sivi mišek sa sirom

Dječja torta sivi mišek sa sirom za dječje rođendanske proslave.

Naruči
Slatko slani paket

Paket od 1 kg slanih štapića, 1 kg čajnog peciva i 4 različitih šnita za 59 eura slatko i slano. Idealan je za proslave na poslu, može biti vrlo brzo dostavljen na Vašu adresu. Onoliko brzo koliko treba slancima da se ispeku.

Naruči
Torte po narudžbi za vjenčanje

Kako odabrati tortu za dan, za koji mjesecima unaprijed planirate da sve bude savršeno? Torta ne može biti kompromis. Saznajte kakva je idealna torta za Vašu svadbu! Nazovite nas na 091 56 89 152 i dobit ćete personalizirani savjet! Ovisno o broju ljudi predlažemo i različite kombinacije torti za vjenčanje koje možete naručiti, a koje se izrađuju prema vašoj narudžbi. Zatražite da Vam pošaljemo ponudu mailom!

Naruči
Kušanje i odabir torte za vjenčanje

Slastičarnica Horak omogućuje vam kušanje kolača za vjenčanje prije samog odabira. Naručite i isprobajte okuse po promotivnim cijenama.

Naruči
Najbolji svatovski kolači po narudžbi

Donosimo odlične ideje i veliki izbor svatovskih sitni kolačića za najljepši dan u životu. Tradicionalni, moderni i najukusniji svatovski kolači.

Naruči
Slatki stol za vjenčanja - kolači

Odlučili ste se za slatki stol na vjenčanju, no još uvijek niste sigurni koje kolačiće odabrati kako bi ih poslužili gostima?

Naruči
Torta sa simbolima Duha Svetog

Pogledajte predivnu tortu za najljepši dan krštenja djeteta. Simboli Duha Svetog i cvjetići na torti.

Naruči
Torta za krštenje djevojčice, anđeo i leptirići

Prekrasna torta za krštenje djevojčice. Izrađena po željama obitelji djevojčice.

Naruči
Torta Mia

Tortu Miu radimo radimo čokoladnu, ledeni vjetar, Neru, a možemo ju napraviti i po Vašoj želji.

Naruči
Torta sretna Prva pričest

Jednostavna torta kojom možete poželjeti sretnu Prvu pričest.

Naruči
Torta za Pričest Katarina

Planirate proslavu Svete Pričesti i nedostaje vam torta? Pogledajte našu ponudu i naručite već danas za željeni datum

Naruči
Torta Fran

Torta Fran za Krštenje, Prvu Svetu Pričest ili Svetu Potvrdu. Sastav torte možete izabrati sami.

Naruči
Ukrasna torta za krizmu

Najljepša ukrasna torta za svečani dan primanja sakramenta Duha Svetoga. Pogledajte ponudu.

Naruči
Torta Knjiga za Krizmu

Velika torta za 50 osoba za prigodu primanja sakramenta Duha Svetoga. Pogledajte ponudu.

Naruči
Kolači za krštenja, prve pričesti i krizme

Izvrsni kolači za krštenje, prvu pričest i krizmu - neodoljivi okusi i prekrasni dizajn. Naručite online.

Naruči
Mala čajna peciva i kolačići special

Istinski sladokusci će uživati u ovim čajnim kolačićima koji nude različite arome i okuse, uključujući Venecijanere, nus štangice, florentinare, linzer malina, marizpan pistacio i orah kiflice.

Naruči
Kolačići - Mali slatki zalogaji

56 komada ručno rađenih malih kolačića sa bogatim kremama i friškim bobičastim voćem na podlozi od florentinera. Broj za kontakt: 091 56 89 152

Naruči
Tart Quiche Lorraine - Slana pita

Quiche Lorraine Tart smatra se jednom od najfinijih slanih pita na svijetu.

Naruči
Rođendanska iznenađenja

Rodendanski Cup Cake i Voćne Košarice su ukusni i kreativni kolači idealni za proslavu rođendana.

Naruči
Torta za djevojačku večer

Poklonite svojoj najboljoj prijateljici tortu za djevojačku večer.

Naruči
Novogodišnja torta

Najbolja novogodišnja torta dostupna je u našoj ponudi. Naručite online i dočekajte novu 2022. godinu uz slatki zalogaj.

Naruči
Novogodišnje čajno pecivo Special

Odličan izbor kolačića za Novu Godinu za istinske sladokusce. U ovim čajnim kolačićima okusit ćete razne arome i okuse. Venecijaneri, nus štangice, florentineri, linzer malina, maricpan pistacio i orah kiflice.

Naruči
Sitni kolačići za Novu Godinu

U samo jednom paketu kolača, pregršt slasnih i mirisnih sitnih kolačića. Idealni su za proslave Nove Godine. Naruči online ili telefonski: 01 3701 680. Dostavu vršimo na područje grada Zagreba i bliže okolice.

Naruči
Paket čajnih peciva za proslavu Nove Godine

Paket čajnih peciva za Novu Godinu nudi Vam mnoštvo oku ugodnih sitnih kolačića, još ugodnijeg i boljeg okusa! Kupite online ili naručite putem telefonskog poziva 013701 680

Naruči
Orehnjača za Novu Godinu

Ljubitelj ste oraha i dizanog tijesta? Ne propustite probati orehnjaču iz naše kuhinje! Naručite orehnjaču za Novu Godinu!

Naruči
Makovnjača za Novu Godinu

Izvrsna makovnjača za proslavu Nove Godine! Prodaje se na komad - jedna štruca ima 1 kg. Naruči: 01 3701 680

Naruči
Novogodišnji kuglof s kakaom i grožđicama

Novogodišnji kuglof s kakaom i grožđicama odličan je izbor za proslave i kao dodatan detalj na stolu.

Naruči
Mala torta za Valentinovo

Mala torta za Valentinovo može biti idealan odabir kako biste obilježili vašu ljubav.

Naruči
Mala čokoladna torta za Valentinovo

Mala torta za van? Izrada malih torti svih vrsta i okusa koje su odličan izbor za manja obiteljska okupljanja ili proslave s prijateljima.

Naruči
Macarons kolačići za Valentinovo

Naručite brzo i jednostavno prekrasno izrađene Macarons kolačićes malinom.

Naruči
Čokoladna torta sa jagodama za Valentinovo

U slastičarnici Horak od sada možete probati neodoljivu čokoladnu tortu sa jagodama.

Naruči