Proljetna vila voćna torta

Ime torte Proljetna vila opisuje osvježavajuću voćnu tortu kojoj nećete moći odoljeti.

Više o proizvodu
Jagoda sa mentom

Voćna torta od jagoda, mascarponea i mente. Osvježavajuća torta. Lagana voćna krema.

Više o proizvodu
Splitska torta

Nova torta u našim slastičarnicama kojoj neće moći odoljeti ni oni najzahtjevniji. Probajte ukusnu Splistku tortu.

Više o proizvodu
Šarlota torta

Od sada u slastičarnicama Horak možete probati ili naručiti popularnu Šarlota tortu. Torta koja sadrži kremasto i lagano punjenje obloženo piškotama, obogaćena kruškama ili jagodama predstavlja užitak za sve sladokusce te idealnu kombinaciju koja će rashladiti Vaše vruće ljetne dane. Kod naručivanja u napomeni napišite da li želite sa kruškama ili jagodama.

Više o proizvodu
Torta s višnjama

Oduševiti će Vas naša torta od lagane kreme sa višnjama i čokoladom. Idealna torta za sve toplije dane sa laganom kremom od višnja i čokolade. Jednostavna i ukusna torta koja će Vas iznenaditi kombinacijom okusa.

Više o proizvodu
Voćna torta

Osvježavajuća voćna torta u kojoj voće mijenjamo u skladu sa godišnjim dobom. Torta za svako doba godine. Sezonsko voće koje se mijenja u skladu s godišnjim dobom predstavlja neodoljiv šarm ove voćne torte. Ova šarolika, osvježavajuća torta raznježit će Vas svojim bojama i okusima u romantične proljetne dane, osvježit će Vas tijekom vrućih ljetnih dana, razvedriti Vas u vrijeme dugih jesenskih kiša i zagrijati Vas u hladnim zimskim danima.

Više o proizvodu
Margarita sa jagodama

Jagode, limeta aromatičan voćni osvježavajući okus.

Više o proizvodu
Voćna jogurt torta

Razveselite svoje najdraže finom voćnom jogurt tortom. Najbolje voće povezano s finim jogurtom pažljivo ukomponirano u prekrasnu tortu oduševit će sve ljubitelje torti, a pogotovo ljubitelje voćnih torti. Ova zdrava i fina torta idealna je kao međuobrok u svakom djelu dana.

Više o proizvodu
Ledeni vjetar

Probajte naš ledeni vjetar, oduševiti će Vas svojim bogatim okusom. Možemo ga napraviti sa Vašim odabirom voća. Lagana krema i bobičasto voće i šipak, rashladit će vas u toplim danima.

Više o proizvodu
Torta u obliku slova, Alphabet cake

Alphabet torta u obliku slova ili brojke.

Više o proizvodu
Schwarzwald torta s čokoladom

Krem kolač klasične njemačke recepture: kombinacija čokolade i višanja.

Više o proizvodu