Šarlota torta

Od sada u slastičarnicama Horak možete probati ili naručiti popularnu Šarlota tortu. Torta koja sadrži kremasto i lagano punjenje obloženo piškotama, obogaćena kivijem i jagodama predstavlja užitak za sve sladokusce te idealnu kombinaciju koja će rashladiti Vaše vruće ljetne dane.

Više
Torta s višnjama

Oduševiti će Vas naša torta od lagane kreme sa višnjama i čokoladom. Idealna torta za sve toplije dane sa laganom kremom od višnja i čokolade. Jednostavna i ukusna torta koja će Vas iznenaditi kombinacijom okusa.

Više
Voćna torta

Osvježavajuća voćna torta u kojoj voće mijenjamo u skladu sa godišnjim dobom. Torta za svako doba godine. Sezonsko voće koje se mijenja u skladu s godišnjim dobom predstavlja neodoljiv šarm ove voćne torte. Ova šarolika, osvježavajuća torta raznježit će Vas svojim bojama i okusima u romantične proljetne dane, osvježit će Vas tijekom vrućih ljetnih dana, razvedriti Vas u vrijeme dugih jesenskih kiša i zagrijati Vas u hladnim zimskim danima. Svako godišnje doba nova je pustolovina isprepletena najukusnijim okusima na koju Vas vodi ova dinamična voćna torta, a na Vama je da isprobate sve okuse i izaberete najdraže godišnje doba.

Više
Margarita sa jagodama

Nema finijih od domaćih jagoda, sa naših Opg-ova! U ovo proljetno vrijeme jagode će Vas osvježiti i dati Vam energiju za ostatak dana, zato dođite u slastičarnicu Horak i probajte tortu ili iznenadite svoje najmilije i naručite im finu Margaritu sa jagodama. Za obiteljsko druženje imamo malu tortu za 98,00 kn sa osvježavajućim okusom jagoda i limete. Jagode u kombinaciji s okusom limete predstavljaju najbolju laganu kombinaciju za ljetne dane.

Više
Voćna jogurt torta

Razveselite svoje najdraže finom voćnom jogurt tortom. Najbolje voće povezano s finim jogurtom pažljivo ukomponirano u prekrasnu tortu oduševiti će sve ljubitelje torti, a pogotovo ljubitelje voćnih torti. Ova zdrava i fina torta idealna je kao međuobrok u svakom djelu dana.

Više
Ledeni vjetar

Nova torta u slastičarnici Horak - dođite i probajte, oduševiti će Vas svojim bogatim okusom. Bogati i osvježavajući okus glavne su karakteristike ove torte. Lagana krema i svježe voće rashladit će vas u toplim danima.

Više