Svadbene torte i kolači

Dan u kojem mjesecima radite da sve bude savršeno. Torta ne može biti kompromis.

Više

Torte

Torte radimo na tradicionalni način, bez praškova, aditiva i krema iz vrećice...sa puno ljubavi i pažnje! Osim tradicionalnih čokoladnih torti ponosni smo na kraljevsku i Pavlovu tortu koje su idealni poklon za prave znalce. Torte od sira radimo i sa bobičastim voćem, sa malinama i jagodama. Zatim su tu voćne torte od kojih imamo i nove alphabet torte. Torte od arašida od kojih su one sa lješnjacima posebno fine, a nudimo i torte neobičnih okusa - od popularne torta od mrkve pa do čokoladne torte bez jaja.

Više

Dječje torte

Vašem djetetu osigurajte dječju tortu kakvu bi ono samo poželjelo, u slastičarnici Horak možete zatražiti da vašu tortu oblikujemo po želji vašeg djeteta. Za brzu informaciju nazovite 091 56 89 152. Pošaljite nam sliku, napišite za koliko djece trebate tortu, a mi ćemo Vam poslati mail-om ponudu. Ukoliko se ne možete odlučiti, dopustite da Vam mi pomognemo u odabiru!

Više

Kolači

Razni kolači, voćni, mozart, badem, čokoladni... široki izbor za svaku priliku.

Više

Djevojačka večer i ostale lude proslave

Na pragu ste velike prekretnice u životu? Proslavite je sa stilom! Pošaljite nam sliku torte kakvu biste željeli!

Više

Krštenja, Prve Svete Pričesti, Krizme

Posebne prilike traže posebne slastice, Vaši najmlađi će zajedno s Vama uživati u velikome danu i slasticama na stolu. Izaberite tortu s našeg web-a ili nam pošaljite svoju sliku po kojoj ćemo napraviti tortu! Odaberite vrstu i izgled torte, a možete nam poslati sliku torte kakvu želite. Obratite nam se sa povjerenjem 0913701680 ili slasticarnica@horak.hr

Više

Slano

Slani kolači i peciva za svaku prigodu!

Više

Čajno pecivo, mali kolačići

Čajna peciva su najbolji prijatelj malim i velikim druženjima.

Više

poluproizvodi

Više

Božićna ponuda kolača

Više

Novogodišnja ponuda torti

Više

Uskršnja ponuda kolača

USKRŠNJA PONUDA 2021.

Više