Slastičarnica Horak vodi vas u svijet najukusnjih slastica bez umjetnih aditiva

Horak kolači i slastice poznati su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve slastice rade se od svježh sastojaka po orginalnim recepturama i novim slastičarskim trendovima. Pripravljanje slastica naš je velik užitak, a u isto vrijeme mašta je naša nit vodilja za vaše savršeno zadovoljstvo.

Horak proizvodi ne sadrže umjetne aditive, svaki se proizvod brižno priprema od svježih i pravih sastojaka. Ne koristimo umjetne boje (osim u tortama koje imaju preslikače).

Prva asocijacija na povijest slastičarstva u Zagrebu danas je za mnoge slastičarnica "Horak". Davne 1929. godine Jaroslav Horak je otvorio slastičarnicu u Preradovićevoj ulici. Tijekom rata prestala je s radom da bi pedesetih godina ponovno bila otvorena u Ilici 160. Visoka kvaliteta proizvoda, eksperimentiranje s novim okusima, a u isto vrijeme vjernost tradiciji čine slastičarnicu "Horak" posebnom i prepoznatljivom. Veliku važnost posvećujemo korisnicima. Tijekom našeg rada oformili smo i degustacijski klub u kojemu su nam članovi bili i najveći suci. Za njih smo za vrijeme aktivnog rada degustacijskog kluba organizirali druženja na kojima se kušaju najnoviji proizvodi, nakon čega bi uvijek ulslijedilo ocjenjivanje. Slastičarnice "Horak" njeguju: kvalitetu, tradiciju i dašak moderne.

Slastičarnica Horak je poznata zagrebačka slastičarnica s dugom tradicijom pripremanja vrhunskih slastičarskih proizvoda. U suvremenom dobu, Slastičarnica Horak zatvara poslovnicu na adresi Ilica 160 i okreće se novom načinu prodaje, putem web shopa i dostave na željenu adresu ili preuzimanje na novoj adresi Stipanovićeva 31, ugao sa Sokolskom na Kustošiji u Zagrebu - u samom srcu proizvodnje Horak slastica. Novi izazovi koji su pred nama donose i nove nastavke životne priče obitelji i Slastičarnice Horak. I dalje smo sa Vama i donosimo Vam slatke zalogaje na kućni prag.  


Zašto se odlučiti za slastičarnicu Horak?

  • Sustavno unaprijeđujemo kvalitetu i ponudu još od 1929. godine.
  • Nudimo raskošnu ponudu torti, kolača i čajnih peciva po pristupačnim cijenama.
  • Svi kolači i torte su bez umjetnih aroma i praškova.
  • Sve naše torte rade se prema izvornoj recepturi s puno ljubavi i pažnje.
  • Djelatnici slastičarnice kontroliraju svaki detalj pri izradi torti i kolača: od biranja namirnica, pedantne proizvodnje i točne dostave.
  • Pružamo individualan pristup svakom kupcu.
  • Cijenimo Vaše mišljenje te sukladno tome prilagođavamo našu ponudu.
  • U svim bitnim trenutcima Vašeg života mi smo s Vama (vjenčanja, krizme, rođendani, krštenja, pričesti i ostale proslave).