Svadbene torte za Vaš poseban dan

Svadbene torte su jedan od najvažnijih elemenata na bilo kojoj svadbi. One su simbol ljubavi, slavlja i zajedništva, a njihova ukrašavanja su često spektakularna i impresivna. Bez obzira na to želite li pratiti tradiciju i izabrati klasičnu, elegantnu tortu ili nešto moderno i neobično, sigurno ćete pronaći nešto što će odgovarati vašim željama.

Svadbene torte su jedan od najvažnijih elemenata na bilo kojoj svadbi. One su simbol ljubavi, slavlja i zajedništva, a njihova ukrašavanja su često spektakularna i impresivna. Bez obzira na to želite li pratiti tradiciju i izabrati klasičnu, elegantnu tortu ili nešto moderno i neobično, sigurno ćete pronaći nešto što će odgovarati vašim željama.

Slastičarnica Horak nudi mladencima mogućnost narudžbe i kušanja različitih torti po promotivnim cijenama za njihov važan dan. Tijekom ljeta, nude se svadbene torte od svježih malina, a u rujnu svadbene torte s domaćim jagodama mjesečarkama i limetom. Također, u ponudi su i ukrasi za torte koji se mogu izraditi prema željama mladenaca.

Izdvajamo sljedeće svadbene torte.

Čokoladne torte

Zagrebačka torta odličan je izbor za vaše vjenčanje. Ova čokoladna torta je izrađena je prema najboljem receptu s kvalitetnim sastojcima. Možete ju naručiti online i birati između nekoliko dimenzija.

Torta Nera je najprodavanija čokoladna torta iz Slastičarnice Horak, inspirirana kontesom Nerom te se izrađuje od 1999. godine. Sastoji se od dva najpopularnija slatka sastojka - vanilije i čokolade, te ima dodatak amaretta. Možete ju naručiti u različitim veličinama.

Lješnjak torta je savršen okus kreme od domaćih lješnjaka, finog mascarpone sira, tamnog Sacher biskvita i krokant tartufa na vrhu. Također ju možete naručiti u različitim veličinama.

Za sve ljubitelje čokolade i lješnjaka odličan izbor je Krokant torta. Torta je napravljena od lješnjaka, čokolade sa 52% kakaa i krokanta. 

Voćne torte

Za ljubitelje voćnih torti, odličan izbor je Margarita voćna torta s jagodama i limetom. Kombinacija jagoda i limete učinit će vašu tortu laganim i osvježavajućim desertom.

Torta Ledeni vjetar s sezonskim voćem Horak slastičarnice idealan je odabir za sve prilike, pa tako i za vašu svadbu. Ova kremasta torta i kombinacija svježeg voća je klasik u kojem svi uživaju. Možete birati voće poput breskvi, kivija, ananasa, ili bobičastog voća, no preporučujemo omiljenu kombinaciju jagoda i malina.

Dizajn svih torti se ukrašava po Vašoj želji odnosno po poslanoj slici!

Narudžba i ostatak ponude nalazi se na sljedećem linku - Torte po narudžbi za vjenčanje.

 

Svatovski kolači

Svatovski kolači su također važan element na svadbi. Na degustaciji možete probati Mađaricu, kolač koji je među najčešće biranim svatovskim kolačima. Za one koji vole marcipan u ponudi su Venecijaneri i ostali fini marcipan sitni kolačići sa pistacijom, datuljama i šljivama. Cupcakesi se mogu individualizirati s bojama, porukama ili slikama.

Također, danas se sve više mladenaca odlučuje za slatki stol. Kolači iz Slastičarnice Horak za slatki stol su rađeni prema originalnim receptima već dugi niz godina. Ponuda uključuje cupcake, rolli pops, mousse u čašici, praline, male tortice sa sirom i šumskim voćem, male voćne košarice i macaron ispahan sa malinama. Za slatki stol možete izabrati i nešto od ručno rađenih čajnih kolačića.  

Ukratko, svadbene torte i svadbeni kolači su važan dio svakog vjenčanja. Bez obzira na to želite li klasičnu tortu i kolače ili nešto u potpunosti drugačije, važno je da pronađete nešto što odgovara vašim željama i stilu vjenčanja.