Kraljevska torta

Trenutno je Kraljevska torta dostupna u tri veličine, mala promjera 15 cm, veća promjera 20 cm i velika promjera 25 cm dovoljna za 16 do 20 osoba. Sve te tri Kraljevske torte moguće je izraditi i dostaviti na željenu adresu nekad u istom danu. Koristite našu dostavu u Zagrebu, svoju voljenu osobu možete poslati slatko iznenađenje s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj, a platiti na našem transakcijskom računu putem internetskog bankarstva. Sastojci Kraljevske torte su: Sacher biskvit i fina čokoladna krema torta Nere sa raznim sezonskim voćkama koje se koriste za bogato ukrašavanje: maline, jagode, kivi, ribizle, borovnice, jabuke i svo ostalo friško sezonsko voće. Torta je namijenjena za poklon iznenađenje, može biti za rođendane, neku godišnjicu ili slično.

Slastičarnica Horak utemeljena je 1929. godine.

 

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Opcije dostave:

  • Besplatno preuzimanje u poslovnici na adresi
  • Dostava na željenu adresu

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571

Iskustva naših kupaca

"Osim što lijepo izgledaju, torte i kolači su izvrsnog okusa ! Dostava prema točno dogovorenom..."

Ivana H., GMB