Torta Caprese

Jedna slavna talijanska torta, nastala na otoku Capri-u početkom prošlog stoljeća i to sasvim slučajno. Kuhar Carmine Di Fiore zaboravio je u tortu staviti brašno, osnovni sastojak, vrlo vjerojatno zbog straha što je tortu radio za Al Caponea. No torta je fantastično ispala, vjerojatno zahvaljujući obojici, postala je trenutno poznata u svijetu jer je recept bio i te kako tražen. Po tom receptu i mi radimo tortu Caprese, od jaje, tamne čokolade, badema, putra, naranče, ali i dalje bez brašne. Tortu Caprese radimo samo po narudžbi i to u veličinama 15, 20 i 25 cm. Ako želite veću tortu nazovite 091 56 89 152 capo di tuti capi. (-:

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Opcije dostave:

  • Besplatno preuzimanje u poslovnici na adresi
  • Dostava na željenu adresu

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571