Pavlova torta

Čuvena Pavlova torta, koja je dobila ime po ruskoj balerini Anni Pavlovoj 1927. godine je čudesan spoj slatkih beze kora, bobičastog voća i tučenog slatkog vrha! Ima jako puno receptura za Pavlovu tortu, navodno više od 600. Slastičarnica Horak radi Pavlovu tortu po recepturi u kojem su ta tri glavna sastojka u idealnom omjeru. Vašu Pavlovu tortu možemo vrlo brzo napraviti. Javite nam na 091 56 89 152 sa kojim voćem ju želim i gdje hoćete da ju dostavite. Možemo ju napraviti u tri veličine 15, 20 i 25 cm u promjeru, sa voćem koji se trenutno može kupiti na tržnicima. Pavlova torta je jako fina i izdašna pogotovo ljeti kada ima puno različitog sezonskog voća, a mi za tu tortu kupujemo samo friško voće. Balerina Pavlova izvanredno se slaže sa Portom Tawny-em.

Slastičarnica Horak utemeljena je 1929. godine.

Najbolji test za oštar nož: razrežite Pavlovu tortu! (-:

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

 

 

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571