Doboš torta

Doboš torta izrađena je uz veliko strpljenje i izuzetno pažljivu pripremu. Tradicionalna mađarska torta Doboš sadrži 6 kora koje se zasebno peku. Svaka od kora premazana je poznatom čokoladnom kremom uz koji se vežu mnoge zanimljive priče. Jedna od zanimljivosti priča je da je tadašnji pomoćnik gospodina Doboše po kome je torta i dobio ime, sasvim slučajno umjesto soli u maslac umiješao šećer u prahu. 

Ono što krasi svaku Doboš tortu, pa tako i tortu iz naše ponude je prekrasno uređen pokrov od karamele. Fotogeničnost torte, okus torte i način pripreme prema tradicionalnom receptu za Doboš, svakako su razlozi za odabir upravo Doboš torte u posebnim prilikama.

Doboš torta napravljena sa putrom i tamnom čokoladom.

Naručite putem interneta, putem telefona ili putem e-maila

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571