Madeleine kolačići Marcela Prousta

U potrazi za izgubljenim vremenom, u remek djelu Marcela Prousta pisac opisuje čarobne kolačiće koji omogućavaju prisjećanje na stara vremena i uspomene. Francuski Madeleine kolač postao je popularan izlaskom Proustovog dijela. Uz našu ponudu Madeleine kolačića ne morate se nužno prisjećati starih dobrih vremena, već vam predlažemo da uz njih stvarate nove uspomene s vama dragim osobama kako biste upravo u ta vremena mogli kasnije ponovo odijevati. 

Izrađuju se od brašna, jaja i maslaca. Moguće su kombinacije s bademom ili pistacijom iz naših ponuda, a krajnji rezultat su kolačići spravljeni po izvrsnom receptu za Madeleine školjkastog oblika.

Naručite putem interneta, putem telefona ili putem e-maila

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava je moguća na području grada Zagreba i bliže okolice. Naručite željenu adresu ili preuzmite poslovne podatke. 

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571