Torte za drugi rođendan

Veliki izbor različitih okusa torti za druge rođendane. Proslava drugog rođendana zasigurno je jedan od većih događaja u obitelji tijekom godine. Kako biste bili sigurni da će drugi rođendan proći u najboljem redu donosimo inspirativne torte. Svakako jedan od najljepših trenutaka i uspomena na rođendan je upravo donošenje torte za slavljenički stol i osmjesi zadovoljnih ljudi.

Torte za 2. rođendan mogu biti izrađene u čokoladnoj ili voćnoj kombinaciji, ovisno o vašim željama. Za samo ukrašavanje torti inspiraciju za drugi rođendan djevojčice ili dječaka pronađite u našoj galeriji torti. Ukoliko imate određenu ideju spremnu, kontaktirajte nas i dogovorit ćemo se oko same izvedbe. 

Naručite online, telefonski ili putem e-maila

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava za područje grada Zagreba i uže okolice.

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571

Vezani proizvodi