Torte po narudžbi za vjenčanje

Ne prepustite ništa slučaju kada se radi o planiranju vašeg vjenčanja, a posebice kada se radi o vjenčanoj torti koja je središte svega na nekoliko trenutaka tijekom večeri.

Bez neugodnih iznenađenja, kušajte po jednu šnitu prije nego donesete odluku koju tortu želite za Vaše vjenčanje! https://www.horak.hr/proizvodi/kolaci/

 

Kako odabrati tortu za dan za kojeg mjesecima unaprijed planirate da sve bude savršeno? Torta ne može biti kompromis.
Saznajte kakva je idealna torta za Vašu svadbu! Nazovite nas na 091 56 89 152 i dobit ćete personalizirani savjet!

Zatražite da Vam pošaljemo ponudu mailom!

 

  U srpnju i za vrijeme ljetnih razdoblja nam dolaze krasne svježe maline, a torte od sira su sa njima savršene. U rujnu radimo divne osvježavajuće torte sa domaćim jagodama mjesečarkama i limetom. 

Uz upit priložite i fotografije torte kakvu biste željeli imati, a mi vam povratno šaljemo ponudu e-mailom, na temelju onoga što ste nam proslijedili. 

Izbor i narudžbe torte za vjenčanje nikada nije bio jednostavniji! Mi smo tu da vama osiguramo lijepo iskustvo tijekom planiranja vjenčanja uz najslađe trenutke degustacije. 

 

● Proizvod je dostupan

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

KAKO FUNKCIONIRA ODABIR I DOSTAVA TORTE ZA VJENČANJE?

1. Odaberite omiljenu tortu i zamislite idealan izgled torte za vjenčanje.
2. Naručite online, javite nam se telefonski ili putem e-maila.
3. Zatražite dogovor radi degustacije vjenčane torte koju ste zamislili.
4. Uživajte u svakom zalogaju slatkog iznenađenja na degustaciji.
5. Dočekajte svadbenu tortu po vašim željama na najvažniji dan u vašem životu, u dogovoreno vrijeme.

Dostava je moguća na područje grada Zagreba i bliže okolice. Moguće preuzimanje u poslovnici.

Napomena: 

Cijena torte po narudžbi ovisi o broju osobu i sastojcima od kojih se izrađuje. Navedena vrijednost kod mogućnosti "Naruči online" u iznosu od 0.00kn, je navedena kako bi mogli online poslati vašu želju s napomenama prilikom ostvarivanja narudžbe, nakon čega ćemo vas mi kontaktirati. Izračun cijene iznosa torte se provodi nakon što se potvrdi konačna narudžba torte. 

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571