Quiche sa blitvom i špinatom

Uživajte u savršenom spoju okusa s našim quicheom sa špinatom, feta sirom i blitvom na hrskavoj podlozi od lisnatog tijesta! Ova jedinstvena kombinacija sočnog špinata, kremastog feta sira i blitve stvara neodoljivu simfoniju okusa. Svaki zalogaj pruža harmoniju mekoće, svježine i bogatstva, čineći ovaj quiche savršenim odabirom za vaše nepce. Prepustite se ovoj ukusnoj avanturi s našim quicheom koja spaja najbolje sastojke u jednoj nezaboravnoj poslastici!

Poslužujemo ga uz kremasti umak od kremastog sira i milerama koji savršeno nadopunjuje jedinstvene okuse quichea. Ovaj delikatan umak dodatno obogaćuje svaki zalogaj, pružajući vam potpuni užitak u svakom obroku. Quiche s umakom od vrhnja i milerama - spoj savršenstva i okusa."

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571