Novogodišnja torta

Kako opisati novogodišnju tortu kojom ćete uspješno završiti 2023. godinu i još uspješnije krenuti u početak nove 2024. godine? 

Novogodišnja čokoladna torta iz ponude sažeta je u klasičan čokoladni okus kreme, koju nadopunjuje meki i sočan biskvit. Jednostavnost okusa upotpunjena je s jednostavnošću dekoracije novogodišnje torte s kokosom i čokoladnim elementima. 

Garancija odličnog okusa neobične izvedbe klasične čokoladne torte.

Ukoliko ste zainteresirani za novogodišnju tortu no niste sigurni jeste li za klasičnu čokoladnu tortu ili čokoladnu tortu s malinama za Novu godinu ili ste za voćni užitak u vidu torte ili kolača, javite nam se i prema Vašim željama ćemo napraviti brzo gotovu tortu s novogodišnjim dekoracijama po također Vašim željama. 

Uđite u novu i bolju 2024. godinu okruženi najmilijima uz slatki zalogaj!

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571