Torte bez šećera za dijabetičare

Torte bez šećera - iako nas torte same po sebi asociraju na nešto slatko, puno šećera i slada, nije uvijek nužno da slatko mora sadržavati šećer kojeg većina nas koristi i poznaje. Veliki izbor prekusnih torti krije se u onima izrađenim bez šećera. Sočnost i bogatstvo okusa takvih torti dostojno mijenjaju okuse na koje je većina nas naviknula. Dijabetičari posebice moraju paziti na hranu koju unose u svoj organizam - kako bismo svima omogućili slatke užitke, odlučili smo se u našu ponudu uvrstiti torte bez šećera. 

Predlažemo vam da isprobate našu Čokoladnu tortu bez šećera sa eritritom i javite nam vaše dojmove. 

Naručite online, telefonski ili putem e-maila. U napomeni navedite kakve biste sastojke htjeli uvrstiti u svoju verziju torte bez šećera, a mi ćemo se povratno javiti s informacijama o cijeni i mogućnosti izvedbe same torte. 

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Sastojci
Dostava
Opcije plaćanja
  • Kandit čokolade bez šećera
  • Dr. Oetker sastojci za torte bez šećera

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Opcije dostave:

  • Besplatno preuzimanje u poslovnici na adresi
  • Dostava na željenu adresu

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571