Torta od sira i jogurta

Za svakog ljubitelja mliječnih proizvoda, torta od sira i jogurta savršen je odabir. Ovaj kolač savršena je kremasta kombinacija svježeg sira i kvalitetnog jogurta, a na dnu ima mekan i sočan biskvit. Odlično će se uklopiti u razne prigode s vašim najmilijima zato što je vrlo lagana i jednostavna. Po torti su posipani ukusni usitnjeni prženi - krokant lješnjaci ili sitno mljeveni pistacio koji ju dodatno obogaćuju. Molimo napišite u napomeni kod naručivanja koju želite. Možete birati razne dimenzije torte i naručiti ju online putem, a ukoliko ste u gradu Zagrebu ili užoj okolici, dostavit ćemo vam tortu na vašu kućnu adresu.

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571