Najbolji svatovski kolači po narudžbi

Kolači za vjenčanje su važne slastice i važan dio stola svake svadbene svečanost. Posebice su važan izbor ako planirate složiti jedan središnji stol sa kolačima za svatove. Pažljivo izrađeni sitni kolačići su tu da podignu izgled slatkog kutka vašeg vjenčanja. Najavite se za degustaciju na 091 3701 680, probajte i odaberite kolače za Vaše vjenčanje.

Na degustaciji možete probati naše Mađarice, a to je kolač koji je među najčešće biranim svatovskim kolačima zbog čega bismo mogli reći da je najbolji kolač za svadbu. Možda i zato što ga radimo sa istom čokoladom sa kojom se rade i čuvene Mozart kuglice. Medena Kata sa finom marmeladom od šljiva koju sami radimo, te čokoladne šnite, krancle sa džemom od marelice, bijelu pitu, piškotice, badem, orah i lješnjak kiflice, tradicionalni austrijski kolač Linzer kojeg radimo sa našim džemom od malina, kikiriki šnite, smokvice, neizostavne šubarice, išlere, Žarbo šnite, rum kuglice, medenu pitu, šarene puslice... uglavnom, shvatili ste što sve možete izabrati..., a podsjećamo, treba sve i probati.

Na neke od recepata smo jako ponosni jer potječu od davnih vremena. Za one koji vole marcipan imamo Venecijanere i ostale fine marcipan sitne kolačiće sa pistacijom, datuljema i šljivama. Na degustaciji ćemo Vas savjetovati u procjeni optimalne količine kolača. Cupcakesi mogu biti potpuno individualizirani s bojama, porukama ili slikom, a pažljivo posloženi na veliki stalak izgledaju itekako dekorativno i lijepo. Tu su još moćni tartufi sa kardamomom, te poklon kutije za goste.

Ako se odlučite na uzimanje vjenčane torte u Slastičarnici Horak, cijena jednog kilograma vjenčanih kolača je s popustom, kada dođete na degustaciju, probat ćete sve vrste koje imamo i uvjerit ćete se u njihovu kvalitetu. U tom slučaju, za 100 osoba je dovoljno uzeti 10kg kolača pri čemu je normativ 10-15 dkg na 1 osobu. 

● Proizvod je dostupan

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

"Slatke i slane slastice DOSTUPNE SVIMA. Brza dostava na dogovorenu adresu u dogovoreno vrijeme." - Slastičarnica Horak

KAKO FUNKCIONIRA ODABIR I DOSTAVA KOLAČA ZA VJENČANJE?

1. Sastavite osnovni popis kolača koje bi ste željeli imati na stolu.
2. Naručite ih online ako točno znate što želite, javite nam se telefonski ili putem e-maila ako još uvijek niste sigurni u odabir.
3. Zatražite dogovor radi degustacije kolačića - rezervirajte svoje vrijeme jer kolačića za probati je mnogo.
4. Uživajte u svakom zalogaju slatkog iznenađenja na degustaciji.
5. Dočekajte kolače za vjenčanje koje ste odabrali na najvažniji dan u vašem životu, u dogovoreno vrijeme.

Dostava je moguća na područje grada Zagreba i bliže okolice. Moguće preuzimanje u poslovnici.

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Opcije dostave:

  • Besplatno preuzimanje u poslovnici na adresi
  • Dostava na željenu adresu

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Raiffeisenbank Austria d.d.SWIFT / BIC banka: RZBHHR2X, IBAN: HR5524840081135267571

Iskustva naših kupaca

"Hvala puno od srca za kolače vjenčanje M. Sve je bilo izvrsno!!! Do iduće prigode."

Ana, WhatsApp

"Hvala Vam najljepša za prefine kolačiće! Baš sam sretna da sam Vašu slastičarnicu kontaktirala, jer ste mi brzo i nekomplicirano pomogli. Kolači su za oko i nepce bili izvrsni. Hvala Vam što ste razveselili mladence."

Veronika