Dječje torte za djevojčice i dječake - iznenadite Vaše mališane

Neizostavni dio dječjih proslava zasigurno su i dječje torte. Zamislite kakav bi to
rođendan bio bez da Vaša djevojčica ili dječak nemaju baš onu tortu koju su si
zamislili? Kako bismo Vam olakšali donosimo nekoliko ideja za dječje torte

Dragi roditelji, mame i tate, čija djeca obožavaju slatko i ne mogu se dočekati svojih rođendana i proslava u kojima su upravo oni u centru pažnje - željeli smo Vam olakšati posao pripreme proslave i predložiti nekoliko zabavnih ideja za pripremu i ukrašavanje dječjih torti .

Već od prve godine rođenja nastojimo uvijek djeci pružiti proslavu najvažnijih događaja u njihovom životu. U tim trenutcima često Vam može nedostajati motivacija za osmišljavanje dječjih torti. Za vaše najmlađe jedno od najčešćih odabira dječjih torti jesu motivi torti Minnie i Mickey Mouse-a. Torta Minnie Mouse odličan je odabir za dječje torte za prvi rođendan djevojčice. Nježne ruže ili crvene boje možete lako ukloniti s ostalom dekoracijom za prvi rođendan, au gotovo svim trgovinama možete pronaći ukrase poput salvete, čaše i dodatne dekoracije. Ili ih možete izraditi sami uz pomoć papira u boji i malo mašte.

Torta Minnie Mouse za djevojčice.

S druge strane, ako imate malog dečkića Mickey Mouse rođendanska torta je pun pogodak! Ako je Vaša beba od rođenja prepoznata kao pravi mali šerif, pogledajte izvrsnu ideju torte za prvi rođendan za dječaka .

Torta Mickey Mouse za dječake.

Ako je Vaš mali “harambaša” prerastao Mickey Mouse-a i već je naveliko upoznao sa svijetom aktualnih igrica i samo o njima priča po čitave dane. Upoznali ste se vjerojatno i sa riječima ggwp - dobra igra dobro odigrana - ne morate dalje tražiti ideju za ukrašavanje torti za dječake. Torte s likovima iz Minecrafta , Infinite Mado torte za dječake ili Ninja kornjače torte bit će odličan odabir za cijelu ekipu.

Torta Minecraft igrica za rođendan.

Za sve male ljubitelje životinja, donosimo nekoliko odličnih ideja za torte sa životinjama. Za male poljoprivrednike i ljubitelje domaćih životinja pokušajte s izradom torti s traktorom ili bagerom. Okušajte se u izradi figurica svinja od šećerne mase i okupajte pračišće u čokoladnoj torti. Malo truda - odličan efekt. Peseki, konji i ostale životinje na tortama su odličan trik za oduševljenje.

Dječja torta pas i mačka za rođendan.

Kako ukrasiti tortu za djevojčice? Izradite figuricu Olafa za tortu i nekoliko kuglica i pahuljica - nabavite malu krunu i haljinicu za Elsu i čitavo Snježno kraljevstvo će biti oko Vas. Uz nešto više slobodnog vremena, pokušajte s izradom malih figurica Pepa Pig ekipe za tortu. Ako ste od onih koji nemaju vremena ili jednostavno niste spretni u radu s rukama - i tu Vam možemo pomoći. Naručite tortu Pepa Pig za djevojčice ili dječake kod nas. 

Za više ideja za dječje rođendanske torte pogledajte ponudu dječjih torti iz naših izrada . Sve torte za djecu moguće je napraviti po narudžbi i prilagoditi Vašim željama. Dostava je moguća na području grada Zagreba i bliže okolice. Možete naručiti putem telefona ili online, dječje torte i dostaviti ih kao poklon. Ovisno o veličini torte, definiramo i cijenu rođendanske torte.

Spužva Bob torta za djecu i proslave.