Uskršnja ponuda kolača


USKRŠNJA PONUDA 2023.


Uskrs je jedan od najvažnijih blagdana koje ljude provode u krugu svoje obitelje i najmilijih. Kada govorimo o važnim blagdanima, jedan od tradicionalnih običaja za Uskrs svakako je i raskošna Uskršnja gozba koja uključuje blagdanski stol prepun ukusnih jela i tradicionalne uskršnje kolače. Neizostavan dio blagdanskog stola jesu jednostavni suhi kolači za Uskrs, među tradicionalnim kolačima za Uskrs svakako ćete pronaći nezaobilaznu Pincu. 

Ako niste sigurni što peći za Uskrs i ponuditi na blagdanskom stolu, sigurno nećete pogriješiti s Uskršnjom verzijom orehnjače i makovnjačeSitni Uskršnji kolači odlična su dekoracija, a zbog njihovog okusa zasigurno ćete pojesti više od jednog sitnog kolačića. U ponudi su i čajna peciva

Ako ste ipak veći ljubitelj kremastih kolača za Uskrs predlažemo vam da naručite Uskrsnu tortu - odaberite jednu od ponuđenih iz naše ponude torti ili nas kontaktirajte kako bi napravili tortu prema Vašim željama bilo da se radi o čokoladnoj torti za Uskrs ili voćnoj torti za Uskrs. Vaš odabir može biti jednostavna torta za Uskrs ili Uskršnja torta s dekoracijom i prigodnim slikama te figuricama. 

USKRŠNJA PONUDA:

Torta za Uskrs

Orehnjača

Makovnjača

Mali kolačići

Pinca

Čajna peciva

Naručite svoje omiljene kolače iz Uskršnje ponude! 

Dostava moguća na područje grada Zagreba i uže okolice. Preuzimanje kolača moguće i u poslovnici.