Mala torta

Niste sigurni gdje možete naručiti popularne male torte i gdje se gotove male torte mogu kupiti? Jednostavne male torte dostupne su u našoj ponudi, a rađene su po isprobanim receptima prilagođenim za male torte koji kao krajnji rezultat daju slatke okuse u obliku mini torte. 

U ponudi imamo male torte za rođendane i proslave. Naručite za sebe ili kao iznenađenje Vama bliskim osobama. Sve velike torte iz naše ponude mogu biti prilagođene tortama u malom kalupu. Tako u ponudi možete pronaći malu čokoladnu tortu, malu tortu s jagodama ili odabranu kraljicu malih torti po vašem izboru. 

Dimenzije malih torti: 15 cm promjer
Idealno za četiri bogate šnite, moguće je dobiti i 8 manjih šnita.
Cijena*: 98.00kn - 150.00kn
*Cijene malih torti razlikuju se ovisno o željenoj vrsti torte i recepturi prema kojoj se rade.
Za odabir male torte i online narudžbu pogledajte ponudu svih torti koje nudimo i prilikom predavanja online narudžbe navedite koju tortu želite u Napomeni. Javit ćemo vam se putem e-maila prije konačne potvrde narudžbe sa konkretnim informacijama o cijeni malih torti.

 

 

 

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Moguća je dostava na željenu adresu ili preuzimanje u našoj poslovnici. 

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Erste & Steiermarkische banka dd, SWIFT / BIC banka: ESBCHR22, IBAN: HR9824020061101015194