Pavlova torta

Čuvena Pavlova torta, koja je dobila ime po ruskoj balerini Anni Pavlovoj 1927. godine je čudesan spoj slatkih beze kora, bobičastog voća i tučenog slatkog vrhnja! Ima jako puno recepta za Pavlovu tortu, navodno više od 600. Slastičarnica Horak radi Pavlovu tortu po recepturi u kojem su ta tri glavna sastojaka u idealnom omjeru. Vašu Pavlovu tortu možemo vrlo brzo napraviti. Javite nam na 091 56 89 152 sa kojim voćem ju želite i gdje hoćete da ju dostavimo. Možemo ju napraviti u tri veličine 15, 20 i 25 cm u promjeru, sa voćem koje se trenutno može kupiti na tržnici. Pavlova torta je jako fina i izdašna pogotovo ljeti kada ima puno različitog sezonskog voća, a mi za tu tortu kupujemo samo friško voće. Balerina Pavlova se izvanredno slaže sa Portom Tawny-em.