Torte po narudžbi za vjenčanje

Ne prepustite ništa slučaju kada se radi o planiranju vašeg vjenčanja, a posebice kada se radi o vjenčanoj torti koja je središte svega na nekoliko trenutaka tijekom večeri.

Nazovite nas na 091 3701 680 i dogovorite degustaciju torte. Bez neugodnih iznenađenja, kušajte prije no što se odlučite! U srpnju i za vrijeme ljetnih razdoblja nam dolaze krasne svježe maline, a torte od sira su sa njima savršene. U rujnu radimo divne osvježavajuće torte sa domaćim jagodama mjesečarkama i limetom. Imamo i velik izbor toppera, a možemo ga izraditi prema vašim željama. 

Ukoliko nam želite poslati upit putem internetske stranice i obrasca, možete zatražiti ponudu na način da opišite ukratko što biste željeli pri čemu uključite važne informacije popit broja ljudi i glavnih sastojaka koje želite. Uz upit priložite i fotografije torte kakvu biste željeli imati, a mi vam povratno šaljemo ponudu e-mailom, na temelju onoga što ste nam proslijedili. 

Izbor i narudžbe torte za vjenčanje nikada nije bio jednostavniji! Mi smo tu da vama osiguramo lijepo iskustvo tijekom planiranja vjenčanja uz najslađe trenutke degustacije. 

Napomena: 

Cijena torte po narudžbi ovisi o broju osobu i sastojcima od kojih se izrađuje. Navedena vrijednost kod mogućnosti "Naruči online" u iznosu od 0.00kn, je navedena kako bi mogli online poslati vašu želju s napomenama prilikom ostvarivanja narudžbe, nakon čega ćemo vas mi kontaktirati. Izračun cijene iznosa torte se provodi nakon što se potvrdi konačna narudžba torte. 

"Slatke i slane slastice DOSTUPNE SVIMA. Brza dostava na dogovorenu adresu u dogovoreno vrijeme." - Slastičarnica Horak

KAKO FUNKCIONIRA ODABIR I DOSTAVA TORTE ZA VJENČANJE?

1. Odaberite omiljenu tortu i zamislite idealan izgled torte za vjenčanje.
2. Naručite online, javite nam se telefonski ili putem e-maila.
3. Zatražite dogovor radi degustacije vjenčane torte koju ste zamislili.
4. Uživajte u svakom zalogaju slatkog iznenađenja na degustaciji.
5. Dočekajte svadbenu tortu po vašim željama na najvažniji dan u vašem životu, u dogovoreno vrijeme.

Dostava je moguća na područje grada Zagreba i bliže okolice. Moguće preuzimanje u poslovnici.

Ostali proizvodi iz kategorije Torte za vjenčanja