Esenski kruh

Tradicionalni Esenski kruh spravljao se još za vrijeme naših baka i djedova, no ponovno se vraća njegova popularnost. Naše bake su davno prepoznale dobrobiti ovog istvovremeno, skromnog i bogatog kruha. Sastojci za spravljanje ove vrste kruha poput cjelovitih sjemenki su izuzetno dobri za osobe koje imaju razvijenu intoleranciju ili alergiju na glutenske proizvode ilo neke druge sastojke. Ovaj kruh koji može biti odlična varijanta i bez glutena, je dobar izbor i za osobe koje imaju krvnu grupu 0+ zbog svojih svojstava dobivenih iz odabranih namirnica. 

Sve namirnice koje koristimo kod izrade Esenskog kruha su iz eco uzgoja. 

U izradi za bazu možemo koristiti pšenicu, raž, ječam ili zob, također ili proso, heljdu, amarant, kukuruz, quinou i teff. Svakako predlažemo odabir dodatnih sjemenki koje će obogatiti izgled samog kruha, ali i njegov okus. 

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Sastojci
Dostava
Opcije plaćanja
  • Žitarica po izboru
  • Orašasti plodovi po izboru
  • Sjemenke po izboru

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Opcije dostave:

  • Besplatno preuzimanje u poslovnici na adresi
  • Dostava na željenu adresu

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Erste & Steiermarkische banka dd, SWIFT / BIC banka: ESBCHR22, IBAN: HR9824020061101015194