Tart Quiche Lorraine

Quiche Lorraine poznata i kao tart odnosno jedna od najukusnijih slanih pita na svijetu izrađena je prema isprobanom receptu. Tart od jaja i pancete odličan je odabir kao obrok, ali i kao slana poslastica. Potječe iz francuske prema istoimenoj regiji Lorraine. 

● Proizvod je dostupan

Odaberite proizvod:

Brza dostava   Svježe namirnice   Online narudžba

Dostava
Opcije plaćanja

Dostava proizvoda je moguća samo unutar područja grada Zagreba i uže okolice.
Ukoliko želite iz drugih dijelova Hrvatske ili svijeta poslati nekome proizvod kao poklon, a da ta osoba stanuje na području grada Zagreba, možete naručiti željeni proizvod i navesti prilikom potvrde narudžbe u napomeni da se radi o poklon dostavi.

Opcije dostave:

  • Besplatno preuzimanje u poslovnici na adresi
  • Dostava na željenu adresu

Moguće je plaćanje pouzećem ili uplatom na žiro račun: Erste & Steiermarkische banka dd, SWIFT / BIC banka: ESBCHR22, IBAN: HR9824020061101015194

Iskustva naših kupaca

"... preletjelo mi je vrijeme od našega susreta, a svakako sam Vam se željela javiti s dojmovima mojih kolegica i kolega. Svi su bili iznenađeni i zadivljeni Vašim proizvodima, pripremom i uslugom - okusima, bojama, mirisima 🥰. Bilo je to lijepo, ljetno i primjereno osvježenje ☺️! Sigurna sam da ćete među mojim gostima steći Vaše nove i zadovoljne kupce! Još Vam jedanput najljepša hvala na srdačnosti, trudu i dobroj volji da mi sve pripremite! Veselim se nekim budućim prilikama za ponovnu narudžbu iz Vaše bogate ponude i bit ću slobodna ponovno Vam se javiti. Želim Vam sve najbolje i srdačno Vas pozdravljam 😊!"

Breza