Torte za Valentinovo - najbolji slatki pokloni za Valentinovo

Svima nam je dobro poznata izreka da 'ljubav ide kroz želudac' zbog čega smatramo da su unikatni i romantični pokloni za Valentinovo upravo slastice kojima će se svi obradovati.

Valentinovo je savršena prilika za isticanje ljubavi, romantike i sreće u vašem životu. To je dan kada biste trebali svoje najdublje osjećaje iz srca pokazati posebnim poklonom svojim najdražima. Svima nam je dobro poznata izreka da 'ljubav ide kroz želudac' zbog čega smatramo da su unikatni i romantični pokloni za Valentinovo upravo slastice kojima će se svi obradovati.

Bilo da tražite ideje za Valentinovo kako biste iznenadili curu, dečka, muža, simpatiju ili pak mamu, tatu i prijatelja, svatko zaslužuje biti voljen i mažen na taj datum i zato vam donosimo najbolje recepte za slavlje 'ljubavi'.

Stoga, 14.2. na Valentinovo provedite kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima i stvorite lijepe uspomene ispunjene ljubavlju i najukusnijim kolačima.

Budući da se bliži Valentinovo, želimo vam olakšati i pokazati da originalni pokloni za Valentinovo mogu biti ukusne torte i kolači iz naše ponude!

U nastavku vam donosimo popis naših omiljenih slastica savršenih za Valentinovo, a iz ponude izdvajamo Tortu za Valentinovo. 

Torta za Valentinovo

Ova bogata mala torta za Valentinovo može biti idealan odabir kako biste obilježili vašu ljubav, jagode, čokolada i macaronsi su neizostavan dodatak slastica za Valentinovo. Slatkim poklonom i lijepim riječima pokažite svoju ljubav - natpis po želji je uključen u cijenu.

Čokoladna torta za Valentinovo

Mala čokoladna torta  prepuna je najfinijih čokoladica i kao takva oduševit će sve ljubitelje čokoladnih slatkiša.

Kolačići za Valentinovo - Macarons

Macarons ispahan savršen je odabir za ljubitelje malina i manjih slastica uz ispijanje kave i druženje prepuno ljubavi. 

Čokoladna torta s jagodama

I kao šećer na kraju - ali doslovno - torta s čokoladom i jagodama savršen je izbor za najposebnije trenutke i uživanje s najmilijima. Jagode i čokolada poznata su kombinacija za pokazivanje ljubavi kroz želudac zbog čega smo sigurni da ćete u njoj uživati sa svojim voljenima.

Provjerite ostale kolače i torte u Horak ponudi i zasigurno ćete pronaći još mnoge čokoladne, voćne i kremaste torte za Valentinovo.

Sretno Valentinovo i u slast!