Dostava torti i kolača na području grada Zagreba

Koje su mogućnosti dostave kolača i torti za grad Zagreb i užu okolicu?
Saznajte kako funkcionira dostava torti i kolača Slastičarnice Horak.

Znate li da Slastičarnica Horak nudi mogućnost dostave torti i kolača na područje grada Zagreba?

U današnje vrijeme i obvezama ispunjenu svakodnevnicu, svjesni smo toga da često ne možete izdvojiti dovoljno vremena kako bi ste pripremili tortu ili kolače za određene prigode stoga naši zaposlenici marljivo rade na izradi najfinijih torti i kolača koje možete naručiti.

Osim činjenice da Vam nedostatak vremena omogućuje pripravljanje slastica, također često se svi znamo naći u situaciji da nam ponestaje vremena i da pokupimo gotovu slasticu na adresi - kako bismo Vam maksimalno olakšali čitav proces, dostavljamo naše torte i kolače na adresu koji vi odaberete u željeno vrijeme.

Uobičajeno vrijeme dostave kolača i torti je od 09:00h do 14:00h kako i stoji o obrascu koji popunjavate prilkom naručivanja proizvoda.

Koje su cijene dostave kolača i torti za grad Zagreb?
Dostava za područje grada Zagreba se naplaćuje 40kn.
Dostava za područje grada Zagreba nedjeljom se naplaćuje 50kn.

No, ukoliko trebate dostavu izvan našeg radnog vremena svakako napišite u napomeni prilikom narudžbe ili nazovite 091 56 89 152 - pa ćemo se dogovoriti za dostavu kolača i torti u točno određeno vrijeme.

Kako funkcionira dostava torti za vjenčanje?
Kada govorimo o posebnim prigodama kao što je vjenčanje, tada dostavljamo svadbenu tortu u restoran, onaj dan kada je i svadba.

Tražite dostavu gotove torte u Zagrebu za isti dan?
Ako želite naručiti tortu u "zadnji čas" ili za isti dan nazovite na 091 56 89 152 kako bismo vidjeli koju tortu vam možemo odmah napraviti i dostaviti. Unatoč tome što na obrascu prilikom narudžbe stoji da se torte moraju naručiti barem dva dana prije, provjerite postoji li mogućnost da Vam tortu dostavimo u kratkom roku - moguće u 99% slučajeva.

Ne zaboravite da nudimo i opciju narudžbe iz drugih gradova s područja Hrvatske, ali i svijeta.