Novosti

Razne male torte

novost-slika

I ovaj tjedan imamo u ponudi različite male torte kako bi mogli zadovoljiti različite ukuse. Od 02. do 05. srpnja sve male torte snižene su 50%. Dođite u naše slastičarnice (Ilica, Arena Centar i West Gate) te odaberite Vaš omiljeni okus, ili nas nazovite a mi ćemo se pobrinuti da Vas na dogovorenom prodajnom mjestu čeka omiljena torta. Čekamo Vas na telefonima: 01/3701-680, 091/3701-680, 091/3701-686 i 091/524-2895.

Čokoladna torta sa jagodama

novost-slika

Uz prve dane proljeća sigurno ste poželjeli našu finu čokoladnu tortu sa jagodama. Iznenadite svoje mališane, roditelje, prijatelje ili Vama posebnu osobu ovom ukusnom tortom. Torta je promjera 15 cm po promotivnoj cijeni od 45,00 kn (prije 90,00 kn). Naručite na telefone: 01/3701-680, 091/3701-680, 091/3701-686 i 091/524-2895. Čekamo Vas!

Korčulanski Klašuni

novost-slika

Mjenduli, rogač, orasi, grožđice, rozulin, korica limuna i naranče... Može li bolje? mmmmm... pravi KORČULANSKI KLAŠUNI

Vesele dječje torte

novost-slika

Vesele dječje torte iz naše radionice razveselit će svakog klinca i klincezu svojim šarenim likovima. Dječje torte možete pogledati i naručiti ovdje. Sigurni smo da će Vaši klinci biti oduševljeni!

Svadbene torte slastičarnice Horak

novost-slika

Dragi naši budući mladenci, u našoj slastičarnici nudimo Vam svadbene torte i kolačiće već od 10 kn po osobi. Više informacija pogledajte ovdje.

Dječja čokoladna torta

novost-slika

Dječja čokoladna torta sa slikom umijesto 210,00kn po promotivnoj cijeni 180,00kn. Torta je za 20 djece.

Smjesa za oblikovanje torti

novost-slika

Smjesa za oblikovanje torti u bojama prema Vašim željama. Smjesa se prodaje po dkg, 10dkg košta 9,00kn.

Macarons

novost-slika

Tko bi odolio francuskom šarmu macarons - prhki izvana, mekani iznutra... na Vama je da izaberete okus: čokolada, naranča ili možda jagoda? Ukrasna kutijica sadrži 6 kolačića - 21,00 kn.

Kava i pita od jabuka

novost-slika

Zasladite svoj dan uz slastičarnicu Horak, po poseboj cijeni od 12,00 kn nudimo Vam kavu i pitu od jabuka u našim slastičarnicama. Dođite i uživajte u našim delicijama.

Dnevne pogodnosti

Svaki dan uz slastičarnicu Horak je poseban! Ponedjeljak, srijeda i subota su dani za Vaše mališane - Odaberite jednu od dječjih torti putem weba ili dođite sa Vašim mališanom u našu slastičarnicu i naručite tortu. Osmjeh na licu Vašeg mališana će biti zagarantiran! Utorak, četvrtak i petak su rezervirani za Dane vjenčanja - Kupnjom svadbene torte nudimo Vam i svadbene kolače po vrlo pristupačnim cijenama. Nedjelja je dan za Male obiteljske torte - uživajte u malim obiteljskim tortama po cijeni od 58,00 do 100,00kn. Male obiteljske torte možete naručiti već od petka u našim slastičarnicama ili nas kontaktirati putem e-mail-a i telefona te naručiti ili rezervirati svoju malu finu tortu.

Beze kore

novost-slika

Od sada u slastičarnici Horak možete naručiti Beze kore, te budite sam svoj majstor u pripremi najfinijih kolača. Cijena Beze kore je 18,00kn po komadu.

Tjedne pogodnosti

Kliknite na Tjedne pogodnosti, pogledajte što Vam slastičarnica Horak nudi ovaj tjedan i iskoristite popust za Vašu omiljenu slasticu.

Crumble sa jabukama

Novo proljetno osvježenje u slastičarnici Horak - Crumble sa jabukama. Od sada možete doći u našu slastičarnicu u Arena centar te probati pravo proljetno osvježenje, Crumble sa jabukama i kuglicom sladoleda. Oduševiti će Vas svojim primamljivim okusom, a cijena je promotivna i vrlo pristupačna te iznosi 10,00 kn. Povedite svoju obitelj ili prijatelje u slastičarnicu Horak na Crumble!

Proslava dječjih rođendana

novost-slika

Slastičarnica Horak organizira proslavu dječjih rođendana. Uz naručenu tortu nudimo prigodno uređen prostor za proslavu rođendana, gratis dajemo slane štapiće, a ostalo se može naručiti prema željama - sladoled, sokovi, kava za roditelje... Proslavu rođendana možemo organizirati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u Arena Centru Zagreb i West Gate-u. Proslavite rođendan Vašeg mališana uz slastičarnicu Horak! Za sve informacije i rezervaciju slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 091/524-2895 (Arena Centar) ili 091/3701-686 (West Gate).