Novosti

Tiramisu torta

novost-slika

Započnite i ovaj vikend s malim ritualom i počastite se finom, kremastom Tiramisu tortom! Naručite od 22. do 25. siječnja po promotivnoj cijeni od 34,50 kn (prije 69,00 kn). Čekamo Vas na telefonima: 01/3701-680, 091/3701-680, 091/3701-686 i 091/524-2895.

Korčulanski Klašuni

novost-slika

Mjenduli, rogač, orasi, grožđice, rozulin, korica limuna i naranče... Može li bolje? mmmmm... pravi KORČULANSKI KLAŠUNI

Vesele dječje torte

novost-slika

Vesele dječje torte iz naše radionice razveselit će svakog klinca i klincezu svojim šarenim likovima. Dječje torte možete pogledati i naručiti ovdje. Sigurni smo da će Vaši klinci biti oduševljeni!

Svadbene torte slastičarnice Horak

novost-slika

Dragi naši budući mladenci, u našoj slastičarnici nudimo Vam svadbene torte i kolači već od 10 kn po osobi. Više informacija pogledajte ovdje.

Dječja čokoladna torta

novost-slika

Dječja čokoladna torta sa slikom umijesto 210,00kn po promotivnoj cijeni 180,00kn. Torta je za 20 djece.

Smjesa za oblikovanje torti

novost-slika

Smjesa za oblikovanje torti u bojama prema Vašim željama. Smjesa se prodaje po dkg, 10dkg košta 9,00kn.

Macarons

novost-slika

Tko bi odolio francuskom šarmu macarons - prhki izvana, mekani iznutra... na Vama je da izaberete okus: čokolada, naranča ili možda jagoda? Ukrasna kutijica sadrži 6 kolačića - 21,00 kn.

Kava i pita od jabuka

novost-slika

Zasladite svoj dan uz slastičarnicu Horak, po poseboj cijeni od 12,00 kn nudimo Vam kavu i pitu od jabuka u našim slastičarnicama. Dođite i uživajte u našim delicijama.

Dnevne pogodnosti

Svaki dan uz slastičarnicu Horak je poseban! Ponedjeljak, srijeda i subota su dani za Vaše mališane - Odaberite jednu od dječjih torti putem weba ili dođite sa Vašim mališanom u našu slastičarnicu i naručite tortu. Osmjeh na licu Vašeg mališana će biti zagarantiran! Utorak, četvrtak i petak su rezervirani za Dane vjenčanja - Kupnjom svadbene torte nudimo Vam i svadbene kolače po vrlo pristupačnim cijenama. Nedjelja je dan za Male obiteljske torte - uživajte u malim obiteljskim tortama po cijeni od 58,00 do 100,00kn. Male obiteljske torte možete naručiti već od petka u našim slastičarnicama ili nas kontaktirati putem e-mail-a i telefona te naručiti ili rezervirati svoju malu finu tortu.

Baiser kore

novost-slika

Od sada u slastičarnici Horak možete naručiti Baiser kore, te budite sam svoj majstor u pripremi najfinijih kolača. Cijena Baiser kore je 18,00kn po komadu.

Tjedne pogodnosti

Kliknite na Tjedne pogodnosti, pogledajte što Vam slastičarnica Horak nudi ovaj tjedan i iskoristite popust za Vašu omiljenu slasticu.

Crumble sa jabukama

Novo proljetno osvježenje u slastičarnici Horak - Crumble sa jabukama. Od sada možete doći u našu slastičarnicu u Arena centar te probati pravo proljetno osvježenje, Crumble sa jabukama i kuglicom sladoleda. Oduševiti će Vas svojim primamljivim okusom, a cijena je promotivna i vrlo pristupačna te iznosi 10,00 kn. Povedite svoju obitelj ili prijatelje u slastičarnicu Horak na Crumble!

Proslava dječjih rođendana

novost-slika

Slastičarnica Horak organizira proslavu dječjih rođendana. Uz naručenu tortu nudimo prigodno uređen prostor za proslavu rođendana, gratis dajemo slane štapiće, a ostalo se može naručiti prema željama - sladoled, sokovi, kava za roditelje... Proslavu rođendana možemo organizirati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u Arena Centru Zagreb i West Gate-u. Proslavite rođendan Vašeg mališana uz slastičarnicu Horak! Za sve informacije i rezervaciju slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 091/524-2895 (Arena Centar) ili 091/3701-686 (West Gate).