Novosti

Sretan Uskrs želi Vam slastičarnica Horak

novost-slika

I ovaj Uskrs čekaju Vas domaće, mirisne pince koje tako volite! Sretan Uskrs želi Vam Vaša slastičarnica Horak.

Uskršnja torta od podatne čokolade

novost-slika

Preporuka našeg malog dugouhog prijatelja za savršen Uskrs: drage osobe, sočna šunkica, šarena jaja i.....torta od podatne čokolade! Naručite 18. i 19. travnja po promotivnoj cijeni od 32,50 kn (redovna cijena 65,00 kn) na telefone: 01/3701-680, 091/3701-680, 091/5242-895 i 091/3701-686. Sretan i radostan Uskrs želi Vam slastičarnica Horak.

Brioš i kava

novost-slika

Kako se kaže, po jutru se dan poznaje. Dođite odmah ujutro u naše slastičarnice te se zasladite briošem i finom kavom za ugodan početak dana.

Kava i pita od jabuka

novost-slika

Zasladite svoj dan uz slastičarnicu Horak, po poseboj cijeni od 12,00 kn nudimo Vam kavu i pitu od jabuka u našim slastičarnicama. Dođite i uživajte u našim delicijama.

Dnevne pogodnosti

Svaki dan uz slastičarnicu Horak je poseban! Ponedjeljak, srijeda i subota su dani za Vaše mališane - Odaberite jednu od dječjih torti putem weba ili dođite sa Vašim mališanom u našu slastičarnicu i naručite tortu. Osmjeh na licu Vašeg mališana će biti zagarantiran! Utorak, četvrtak i petak su rezervirani za Dane vjenčanja - Kupnjom svadbene torte nudimo Vam i svadbene kolače po vrlo pristupačnim cijenama. Nedjelja je dan za Male obiteljske torte - uživajte u malim obiteljskim tortama po cijeni od 58,00 do 100,00kn. Male obiteljske torte možete naručiti već od petka u našim slastičarnicama ili nas kontaktirati putem e-mail-a i telefona te naručiti ili rezervirati svoju malu finu tortu.

Baiser kore

novost-slika

Od sada u slastičarnici Horak možete naručiti Baiser kore, te budite sam svoj majstor u pripremi najfinijih kolača. Cijena Baiser kore je 18,00kn po komadu.

Tjedne pogodnosti

Kliknite na Tjedne pogodnosti, pogledajte što Vam slastičarnica Horak nudi ovaj tjedan i iskoristite popust za Vašu omiljenu slasticu.

Crumble sa jabukama

Novo proljetno osvježenje u slastičarnici Horak - Crumble sa jabukama. Od sada možete doći u našu slastičarnicu u Arena centar te probati pravo proljetno osvježenje, Crumble sa jabukama i kuglicom sladoleda. Oduševiti će Vas svojim primamljivim okusom, a cijena je promotivna i vrlo pristupačna te iznosi 10,00 kn. Povedite svoju obitelj ili prijatelje u slastičarnicu Horak na Crumble!

Proslava dječjih rođendana

novost-slika

Slastičarnica Horak organizira proslavu dječjih rođendana. Uz naručenu tortu nudimo prigodno uređen prostor za proslavu rođendana, gratis dajemo slane štapiće, a ostalo se može naručiti prema željama - sladoled, sokovi, kava za roditelje... Proslavu rođendana možemo organizirati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u Arena Centru Zagreb i West Gate-u. Proslavite rođendan Vašeg mališana uz slastičarnicu Horak! Za sve informacije i rezervaciju slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 091/524-2895 (Arena Centar) ili 091/3701-686 (West Gate).

Makaroni

novost-slika

Nudimo Vam ukusne makarone pakirane u kutiju od 6 komada (sa okusima čokolada, pistacio, malina, banana, lavanda i naranča) po cijeni od 29,00 kn.