Novosti

Džem od domaćih jagoda

novost-slika

Ovom jedinstvenom ponudom nudimo Vam mogućnost da narednih godinu dana uživate u pravom domaćem džemu od jagoda, kakav zapravo nigdje na tržištu ne možete kupiti. Naime, džem kako ga mi pripremamo zadržava punu vrijednost voća koje je u njemu, a zbog smanjene količine šećera osigurava zdrav i ukusan obrok. Ne koristimo konzervanse, aditive niti pojačivače okusa, već se pekmez peće na isti način kako su to prije 100 tinjak godina radile naše bake. Stara izvorna receptura od prošlog naraštaja obitelji Horak omogućiti će Vam povratak u rano djetinjstvo uz prisjećanje na čarobne okuse džemova kakvi su nekad bili, te Vašoj djeci osigurati jedinstvenu priliku da i oni iskuse nezaboravan doživljaj za svoje nepce. Na Vama je samo da osigurate dovoljnu količinu, jer zima je duga, a zdrav, prirodan, voćem bogat obrok za Vas i Vaše najmilije od nezamjenjive važnosti! Predbilježbe primamo putem telefona ili maila.

Poslastica od jagoda

novost-slika

Dragi gosti slastičarne Horak i svi oni koji ćete to tek postati, ovom Vas prilikom pozivamo da nas posjetite u našem prostoru Shopping centra Westgate (ulaz 7, 1kat) i počastite se sa ukusnim desertom od jagoda! Preukusna poslastica koja se sastoji od jogurt kreme, sirupa od drobljenih domaćih Vrgoračkih jagoda, biskvita i čokoladnih mrvica, svakako će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca..A usput obavite i shopping ...

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

Katalog vjenčanja 2016.

novost-slika

Katalog vjenčanja 2016 možete pogledati ovdje.

više

Ponuda klasičnih i ekskluzivnih vjenčanja 2016.

novost-slika

više

Poslovni pokloni

novost-slika

Bliži se vrijeme božićnih blagdana, a time i darivanja... Poklonite svojim poslovnim partnerima i dragim Vam osobama ukusno čajno pecivo! Dođite u naše slastičarnice (Ilica i West Gate) ili nas nazovite na brojeve telefona: 01/3701-680, 091/3701-680, 091/3701-686 i 091/524-2895.

Macarons

novost-slika

Tko bi odolio francuskom šarmu macarons - prhki izvana, mekani iznutra... na Vama je da izaberete okus: čokolada, naranča ili možda jagoda? Ukrasna kutijica sadrži 6 kolačića - 21,00 kn.

Kava i pita od jabuka

novost-slika

Zasladite svoj dan uz slastičarnicu Horak, po poseboj cijeni od 12,00 kn nudimo Vam kavu i pitu od jabuka u našim slastičarnicama. Dođite i uživajte u našim delicijama.

Dnevne pogodnosti

Svaki dan uz slastičarnicu Horak je poseban! Ponedjeljak, srijeda i subota su dani za Vaše mališane - Odaberite jednu od dječjih torti putem weba ili dođite sa Vašim mališanom u našu slastičarnicu i naručite tortu. Osmjeh na licu Vašeg mališana će biti zagarantiran! Utorak, četvrtak i petak su rezervirani za Dane vjenčanja - Kupnjom svadbene torte nudimo Vam i svadbene kolače po vrlo pristupačnim cijenama. Nedjelja je dan za Male obiteljske torte - uživajte u malim obiteljskim tortama po cijeni od 58,00 do 100,00kn. Male obiteljske torte možete naručiti već od petka u našim slastičarnicama ili nas kontaktirati putem e-mail-a i telefona te naručiti ili rezervirati svoju malu finu tortu.

Beze kore

novost-slika

Od sada u slastičarnici Horak možete naručiti Beze kore, te budite sam svoj majstor u pripremi najfinijih kolača. Cijena Beze kore je 18,00kn po komadu.

Tjedne pogodnosti

Kliknite na Tjedne pogodnosti, pogledajte što Vam slastičarnica Horak nudi ovaj tjedan i iskoristite popust za Vašu omiljenu slasticu.

Crumble sa jabukama

Novo proljetno osvježenje u slastičarnici Horak - Crumble sa jabukama. Od sada možete doći u našu slastičarnicu u Arena centar te probati pravo proljetno osvježenje, Crumble sa jabukama i kuglicom sladoleda. Oduševiti će Vas svojim primamljivim okusom, a cijena je promotivna i vrlo pristupačna te iznosi 10,00 kn. Povedite svoju obitelj ili prijatelje u slastičarnicu Horak na Crumble!

Proslava dječjih rođendana

novost-slika

Slastičarnica Horak organizira proslavu dječjih rođendana. Uz naručenu tortu nudimo prigodno uređen prostor za proslavu rođendana, gratis dajemo slane štapiće, a ostalo se može naručiti prema željama - sladoled, sokovi, kava za roditelje... Proslavu rođendana možemo organizirati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u Arena Centru Zagreb i West Gate-u. Proslavite rođendan Vašeg mališana uz slastičarnicu Horak! Za sve informacije i rezervaciju slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 091/524-2895 (Arena Centar) ili 091/3701-686 (West Gate).