Novosti

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

novost-slika

Katalog vjenčanja 2016.

novost-slika

Katalog vjenčanja 2016 možete pogledati ovdje.

više

Ponuda klasičnih i ekskluzivnih vjenčanja 2016.

novost-slika

više

Poslovni pokloni

novost-slika

Bliži se vrijeme božićnih blagdana, a time i darivanja... Poklonite svojim poslovnim partnerima i dragim Vam osobama ukusno čajno pecivo! Dođite u naše slastičarnice (Ilica i West Gate) ili nas nazovite na brojeve telefona: 01/3701-680, 091/3701-680, 091/3701-686 i 091/524-2895.

Dječja čokoladna torta

novost-slika

Dječja čokoladna torta sa slikom umijesto 210,00kn po promotivnoj cijeni 180,00kn. Torta je za 20 djece.

Smjesa za oblikovanje torti

novost-slika

Smjesa za oblikovanje torti u bojama prema Vašim željama. Smjesa se prodaje po dkg, 10dkg košta 9,00kn.

Macarons

novost-slika

Tko bi odolio francuskom šarmu macarons - prhki izvana, mekani iznutra... na Vama je da izaberete okus: čokolada, naranča ili možda jagoda? Ukrasna kutijica sadrži 6 kolačića - 21,00 kn.

Kava i pita od jabuka

novost-slika

Zasladite svoj dan uz slastičarnicu Horak, po poseboj cijeni od 12,00 kn nudimo Vam kavu i pitu od jabuka u našim slastičarnicama. Dođite i uživajte u našim delicijama.

Dnevne pogodnosti

Svaki dan uz slastičarnicu Horak je poseban! Ponedjeljak, srijeda i subota su dani za Vaše mališane - Odaberite jednu od dječjih torti putem weba ili dođite sa Vašim mališanom u našu slastičarnicu i naručite tortu. Osmjeh na licu Vašeg mališana će biti zagarantiran! Utorak, četvrtak i petak su rezervirani za Dane vjenčanja - Kupnjom svadbene torte nudimo Vam i svadbene kolače po vrlo pristupačnim cijenama. Nedjelja je dan za Male obiteljske torte - uživajte u malim obiteljskim tortama po cijeni od 58,00 do 100,00kn. Male obiteljske torte možete naručiti već od petka u našim slastičarnicama ili nas kontaktirati putem e-mail-a i telefona te naručiti ili rezervirati svoju malu finu tortu.

Beze kore

novost-slika

Od sada u slastičarnici Horak možete naručiti Beze kore, te budite sam svoj majstor u pripremi najfinijih kolača. Cijena Beze kore je 18,00kn po komadu.

Tjedne pogodnosti

Kliknite na Tjedne pogodnosti, pogledajte što Vam slastičarnica Horak nudi ovaj tjedan i iskoristite popust za Vašu omiljenu slasticu.

Crumble sa jabukama

Novo proljetno osvježenje u slastičarnici Horak - Crumble sa jabukama. Od sada možete doći u našu slastičarnicu u Arena centar te probati pravo proljetno osvježenje, Crumble sa jabukama i kuglicom sladoleda. Oduševiti će Vas svojim primamljivim okusom, a cijena je promotivna i vrlo pristupačna te iznosi 10,00 kn. Povedite svoju obitelj ili prijatelje u slastičarnicu Horak na Crumble!

Proslava dječjih rođendana

novost-slika

Slastičarnica Horak organizira proslavu dječjih rođendana. Uz naručenu tortu nudimo prigodno uređen prostor za proslavu rođendana, gratis dajemo slane štapiće, a ostalo se može naručiti prema željama - sladoled, sokovi, kava za roditelje... Proslavu rođendana možemo organizirati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u Arena Centru Zagreb i West Gate-u. Proslavite rođendan Vašeg mališana uz slastičarnicu Horak! Za sve informacije i rezervaciju slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 091/524-2895 (Arena Centar) ili 091/3701-686 (West Gate).